AKTUELNO

Rasplet ljubavne zavrzlame se bliži!

Kao i svake subote, večeras su u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima održane još jedne nominacije. Potrčci ,u poslenjih nedelju dana, bili su Ana Korać i Bora Santana, koje je za tu ulogu odabrala Andrijana Radonjić, kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su glasali između ova dva učesnika, koji nisu imali mnogo sukoba sa svojim cimerima, pa je zbog toga izbor bio teži.

Pored toga što pleni i glasom i stasom, Ana i ja smo dugogodišnji prijatelji zato šaljem Boru u izolaciju - rekao je Marko Miljković što je izazvalo osmeh na Aninom licu.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je izazvalo veliku pažnju zadrugara jeste mesto na kom je ovom prilikom sedela Luna Đogani. Ona se pomerila od svog bivšeg dečka, Slobe Radanovića pored kog je sedela skoro devet meseci pa će od sada sedeti između Ane i Goce Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Još jednom da čestitam Kristini rođendan i da zahvalim njenim fanovima što su me nazvali svim onim lepim imenima - rekao je Slobodan Radanović koji je ovom prilikom nominovao Anu Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon veoma neizvesnog glasanja zadrugara, u izolaciji će noćas boraviti Bora Santana.

Želeo bih da se zahvalim svima koji su me poslali u izolaciju, a i onima koji nisu. Sve je ovo igra. Ni Ana ni ja nemamo neke veće konflikte ni sa kim. Prema Andrijani sam malo promenio mišljenje jer je ona nekako razočarenje Bele kuće, a onda se promenila. Šest meseci devojka nije ustala sa stola, sada puši po pet paklica. Mislili smo da devojka ima momka, da ne može niko da joj priđe. To misli 97% ljudi u kući. Mi smo u ok odnosima, nismo imali nikakvu svađu - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj glas dali su i gledaoci koji su odabrali da drugi nominovani bude Snežana Mišković Viktorija sa najmanjom podrškom publike ove nedelje.

Njih dvoje će se sutra boriti za opstanak u najzahtevnijem i najpopularnijem rijaliti programu u regionu.

Ko će dobiti veći procenat glasova i ostati u Beloj kući zavisi samo od vas. Zato sačuvajte svog favorita i budite uz televiziju Pink i u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKA SVAĐA U MAGAZINU IN! Miljana i Filip se OPASNO ZAKAČILI, voditeljka nije mogla da ih SMIRI! (FOTO)

Kako su izgledale ovonedeljne nominacije pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Nominacije

'