AKTUELNO

Ukućanka je demantovala Matorinu konstataciju.

Luna Đogani je svojom izjavom o tome ko zaslužuje glavnu nagladu u finalu privukla veliku pažnju svih ukućana, a Jovana Tomić Matora je u ,,Igri istine" odlučila da joj pred svima postavi baš to pitanje. Ona ju je konkretno upitala: Da li misliš da tvoja priča i živci i sve što si uradila i proživela sa Slobom, jer si ti to sama izabrala, samo da budeš sa njim - misliš li da zaslužuješ prvo mesto?

Foto: TvPink Printscreen

Ja to nisam rekla. Kad smo pričali da svako treba da dobije 50.000 evra, ja sam rekla da bih i ja, jer sam to zaslužila, svi smo to zaslužili. Vrlo dobro znaš da meni pare nisu bitne, niti me zanima to mesto o kojem vi pričate. Ovde smo 9 meseci i ovoliko smo izdržali, mislila sam na sve - pravdala se Luna.
Rasturanje braka, znači, košta 50.000 evra, svaka čast! - rekla je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora je zaključila da je Luna zaista imala smelost i samopouzdanje da uradi sve ono za šta su je mnogi osuđivali, a onda je takmičarka sa velikim razočarenjem rekla da je, bez obzira na sve, i ona bila ta koja je prošla kroz isti pakao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja baš mislim da ne zaslužujem ništa da dobijem...Mislim da je dosadno da svaki put moraš da pominješ taj razvod, jer sam i ja svašta pretrpela. Ti si jedan dan ovakva, drugi dan si onakva prema meni. A što se tiče Matore, začudilo me što me to pitaš s obzirom na to da me znaš - rekla je Luna.

Kako je izgledalo Lunino izlaganje pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'