AKTUELNO

Ponovo zajedno!

Pevačica Marija Šerifović 24. maja održala je solistički koncert u prepunoj "Štark" areni, a publika je uglas sa njom pevala njene najveće hitove. Međutim, ono što je raznežilo sve jeste kada se na sceni pojavilo pet devojaka koje su pre 11 godina obeležile Marijinu karijeru.

Foto: Pink.rs

Ivana Selakov, Sanja Bogosavljević, Ana Milenković, Ksenija Milošević i Suzana Dinić činile su grupu "Beauty Queens" i sa Marijom pevale pre 11 godina "Molitvu" koja je dovela najveće evropsko muzičko takmičenje "Evroviziju" u Srbiju. Upravo njih pet, u identičnim kostimima kao nekada, pojavile su se na bini u "Štark" areni i zapevale ovaj čuveni hit. Iako je Marija više puta izjavljivala da joj je ova pesma dosadila i da je ne peva, nije mogla da je ne otpeva na svom koncertu.

Kao nekada - napisala je Ivana koja je podelila fotografiju sa svojim koleginicama, a iako su se sve upustile u solističke vode, nema sumnje da su bile presrećne što su ponovo zajedno.

PROČITAJTE JOŠ: PROVOD JE ZAGARANTOVAN! Evo ko je sve došao na Anastasijinu rođendansku žurku i kako izgleda UNUTRAŠNJOST RESTORANA! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Ivana Selakov

#Marija Šerifović

#Molitva

#koncert

'