AKTUELNO

U novoj pesmi ona je svima priznala da je biseksualka.

Britanska pevačica Rita Ora prošlog vikenda objavila novu pesmu "Girls", u kojoj gostuju i pevačice Bebe Reksa, Čarli XCX i reperka Kardi B. U novom singlu ova popularna pevačica otkrila je da je biseksualka.

Rita u novoj pesmi otvoreno peva o ličnim iskustvima koja je imala sa devojkama, priznajući da joj je inspiracila bila njena omiljena pesma "I Kissed a Girl" popularne Keti Peri, piše "Tin star".

Foto: Tanjug

Iako je pesmu napisala sa namerom da postane biseksualna himna, popularne pevačice Hejli Kijoko i Kelani su osule paljbu na Ritu i njenu pesmu, uz optužbe da komercijalizuje biseksualnost. Tim povodom oglasila se i Rita na društvenim mrežama, gde je uputila javno izvinjenje svim članovima LGBT zajednice koje je njena pesma uvredila. Ona je u izvinjenju još jednom objasnila da je pesmu napisala na osnovu svojih iskustva i da je njom želela da javno otkrije svoju seksualnost i da zaista nije imala loše namere.

Ona je nastavila svoju promotivnu turneju, a iz Francuske u kojoj je takođe nastupala, objavila je vrlo provokativnu fotografiju. U toku predaha od nastupa ona je plovila rekom Senom i to u vrlo provokativnom kupaćem kostimu koji je bio providan.

Pink.rs

#Rita Ora

#pevačica

'