AKTUELNO

Nisam ni prva ni poslednja žena koja ce se poroditi, kako su sve prošle, tako ću i ja. Kako Bog ispiše taj dan tako će i biti, rekla je između ostalog pevačica.

Popularna pevačica Slađana Dragaš koju je publika zapamtila i zavolela kao Slađu Alegro u devetom je mesecu trudnoće. Ona će uskoro na svet doneti devojčicu Milu, a za naš portal otkrila je kako provodi trudničke dane, ali i kako je uredila kutak za bebu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Šta je ono što se promenilo u tvom životu od kada si ostala u drugom stanju? Koje promene su najviše ostavile utisak na tebe i sada kada si u poodmakloj trudnoći?

Ništa specijalno, sem što sada ugađam sebi maksimalno. Svaki trenutak uživam od kad otvorim oci do momenta dok ne zaspim. Dok je to bilo moguće, puno sam putovala sa suprugom, ali sad kada se bliži taj trenutak više odmaram u svom domu. Na početku nisam verovala da dođe vikend, a da se ja ne šminkam i ne presvlačim dvadeset puta. Znate kako, brzo sam se i na to privikla - iskrena je bila Slađa.

Foto: Pink.rs

Koje savete si prihvatala kada je trudnoća u pitanju i da li ima nekih saveta u vezi sa trudnoćom i uopšte odgajanjem deteta koje smatraš pogrešnim?

Slušam savete, nije da ne slušam, ali ipak imam svoj stav povodom svega. Naravno, ono u šta se zaista ne razumem- pitam. Sve žene koje su meni bliske imaju decu i normalno je da znaju bolje od mene. Mama, sestra, kume, drugarice, sve su one tu da mi budu od pomoći.

Ko je birao ime za devojčicu i zašto baš Mila?

Ime smo izabrali suprug i ja zajedno. Tako smo se prosto dogovorili. Nije bilo teško i nekako smo od početka znali da je to ime koje bismo želeli da naša devojčica nosi. Kratko je i lepo, neće biti nadimka, a i slaže se uz naše prezime Dragaš.

Da li je prisutan strah kod tebe kada je sam čin porođaja u pitanju?

Ne, ne bojim se ničega. Ne razmišljam previše unapred jer strah može sve da upropasti. Nisam ni prva ni poslednja žena koja ce se poroditi, kako su sve prošle, tako ću i ja. Kako Bog ispiše taj dan tako će i biti. Molim se što lakšem i bezbolnijem, ali žene kažu da je to zaista trenutak i da se brzo zaboravi loše tj teško.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Koliko te pogađaju lažne informacije koje se o tebi plasiraju putem medija, konkretno recimo ona vest da si zatrudnela veštačkom oplodnjom, ali i generalno?

Ma ne pogađaju me... Kao što sam i napisala pre neki dan na svom Instagram profilu, nije poenta ko je kako zatrudneo, bitno je da se žena ostvari u najlepšoj i najvažnijoj ulozi u životu, a da li je to prirodmim putem ili putem vantelesne oplodnje, zaista nije važno. Tim postom sam samo želela da skrenem pažnju na neobaveštene ljude koji se bave ozbiljnim poslom i sebe nazivaju novinarima.

Slađa uživa u trudničkim danima i s nestrpljenjem iščekuje Milin dolazak, a u toku priprema bebinog kutka prati i rijaliti "Zadruga", pa smo se osvrnuli i na zbivanja u Beloj kući.

Kao neko ko je u drugom stanju imaš malo više slobodnog vremena pa pratiš i Zadrugu. Ko je tvoj favorit i zašto?

Pratila sam zaista dosta, ja sam neko koga zanima sve. Volim da sam u toku, volim da znam šta je neki kolega snimio, da odgledam spot, da vidim kako je bilo na koncertu... Ali u poslednje vreme slabije gledam. Počela sam da se nerviram, pa sam prestala .Ne znam iskreno, imala sam neko svoje mišljenje koje sam vremenom promenila. Sada bih volela da pobedi Tanja. To je žena koja ne pripada ovom vremenu ali ipak se nekako snašla i izborila - iskrena je bila Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o ljubavnom trouglu Kija- Sloba- Luna? Koji par će na kraju rijalitija opstati?

E vala ništa više ne mislim. Jednom sam nešto izjavila povodom toga, pa su me rastrgli "fanovi" Kristine Kockar. Neka ih samo žive i zdrave njihovim porodicama. I neka im je srećno kakvi god da su im planovi. Sloba je izvanredan pevač i volela bih da mu pevačka karijera uspe.

Autor: J. Vučić

#Beba

#Intervju

#Porođaj

#Slađa Vujičić

#Trudnoća

#pevačica

'