AKTUELNO

Prava drama odigrala se u domu pevača.

Snajka Ere Ojdanića podnela je, prema nezvaničnim informacijama, krivičnu prijavu zbog porodičnog nasilja koje je pretrpela od njegovog sina Dragutina.

Pevač je za portal Pink.rs otkrio šta se zapravo desilo te noći zbog čega je došlo do sukoba između njih dvoje i ispričao da oni već dugo nisu bili u dobrim odnosima.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

- Bio je neki mali nesporazum i to je to. Malo je to više ispraćeno medijski. Sve je ok, oni već dve godine nisu u dobrim odnosima i nisu zajedno. Snajka je upala u pola tri, on bio doveo devojku, ali ona ima svoj život, on svoj - rekao je Era i dodao da su oni živeli u vanbračnoj zajednici, da brak nisu sklapali.

Ipak, on je negirao natpise o nasilju, istakavši da je sve snimila sigurnosna kamera koju je imao u kući, ali da on ne želi da prepričava šta je ona zabeležila.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Nije to toliko strašno. Nije bilo nikakvo nasilje. Postoji snimak, ali taj snimak je samo za inspektroa i za sudije. Glupo bi bilo da ja nešto loše pričam o svojoj snajki, ona je moja snajka, pa kakva je, takva je. Moj sin nikad nije bio nasilnik. Nije ni moja snajka, ali dobro, ljubomora je malo proradila. U principu, sve se završilo i sve je ok i život se nastavlja, ona nastavlja svoj, on svoj - objasnio je folker.

Era nam je ispričao i da sve to između njih dvoje ne funkcioniše već neko vreme i da on smatra da je bolje da se konačno raziđu.

- Već nekoliko godina to ne funkcioniše. pre tri-četiri godine snajka je bila otišla i nije tu živela dve godine, pa se vratila, pa sad opet nešto. Znači, bolje razlaz nego nesuglasice - zaključio je on.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za kraj nam je otkrio da dete koje imaju iz ove vanbračne zajednice odgajaju zajedno i da su po tom pitanju složni i ujedinjeni.

PROČITAJTE JOŠ: RADIM VIŠE OD ONIH KOJI SU ZAPOSLENI U BILO KOJOJ FIRMI: Nikolija Jovanović će sigurno poželeti da ovo nikad nije izjavila!

- Nemaju ništa zajedničko osim deteta, o detetu vode računa. Mali je i kod nje i kod njega, ide u školu tu u Meljak. Oboje vode brigu o njemu - rekao nam je Era.

Autor: V. Tanacković

#Andrija Era Ojdanić

#sin

'