AKTUELNO

Njegove reči iznenadile su Drvo mudrosti.

Posle Lune Đogani, Rajski vrt posetili su Bora Santana i Nemanja Đerić Đekson, kako bi svoj predlog izneli Drvetu mudrosti.

- Mi smo malo u depresiji, teško nam je, gledamo da vreme ulepšamo i nama i gledaocima, pa smo hteli da te zamolimo da nam izađeš u susret, da pričaš sa Velikim šefom. Došli smo na ideju ja, Đekson i Sloba da nam izađeš u susret - započeo je priču Bora, koji je izrazio želju da od Velikog šefa dobiju klavijaturu kako bi mogli da sviraju i pevaju uveče u pabu.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je obećalo da će njihovu želju preneti Velikom šefu, ali i da će za uzvrat morati da urade nešto kako bi zaslužili nagradu.

- Vi ste jedan kreativan tim koji može smisliti neku zanimaciju koja bi gledaoce oduševila. Osmislite nešto energično, nešto što bi gledaocima bilo interesantno da gledaju - poručilo im je Drvo, nakon čega su Bora i Đekson došli na ideju da naprave himnu "Zadruge". Međutim, Sloba je izneo potpuno neočekivani predlog, čim je čuo da treba da se smisli nešto što bi gledaocima bilo interesantno.

Može Luna, Sloba i Kija - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

- Slobo, Slobo... Eto, vidiš da imate dobre ideje, samo ih sprovedite u delo - ohrabrivalo ga je Drvo.

- Sjajna ideja... - ironičan je bio Sloba, koji je, nakon što je Drvo mudrosti reklo da je predlog prihvaćen morao da dodatno pojasni svoje reči.

Foto: TvPink Printscreen

- To nije predlog, to je bila glupa konstatacija moja od koje mi se povraća - iskren je bio Sloba.

Hoće li se zadrugari potruditi i dati sve od sebe da zasluže od Velikog šefa ono što su zatražili ostaje da se vidi.

D. T.

#Bora Santana

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'