AKTUELNO

Ne obazire se na dešavanja u "Zadruzi".

Nakon samo sedam dana boravka u Beloj kući, Sloba Radanović prevario je svoju suprugu Kristinu Kockar. U međuvremenu, ona je našla utehu i podršku u bivšem dečku Andriji Lazoviću sa kojim je obnovila vezu.

Andrija mesecima unazad podržava svoju devojku, a to je pokazao i prisustvom na sahrani njenog oca, kada ju je čvrsto zagrlio i poručio joj ''Izdrži''. Iako je to bio jedini njihov susret otkako je Kockareva ušla u "Zadrugu" te reči mnogo govore o njihovom odnosu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Instagram

Poznato je da je Lazović vrlo aktivan na društvenim mrežama gde svojim objavama privlači ogromnu pažnju. Ovoga puta, on je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija kojima pokazuje da veruje u svoju vezu sa Kristinom, uprkos dešavanjima u rijalitiju "Zadruga".

Foto: Instagram

Iako je Kija priznala da bi oprostila svom suprugu prevaru ukoliko bi joj sve priznao u rijalitiju, Lazović se ne obazire na to i najnovijim fotografijama koje je objavio u okviru storija na Instagramu pokazuje da će svoju devojku čekati kad izađe.

Naime, on je označio profile sa ove društvene mreže koji navijaju za njegovu i Kijinu ljubav, što govori više od reči.

Foto: Instagram

Da li će se Kija vratiti Slobi i zaboraviti kroz šta su prošli ili će nastaviti svoju vezu sa Podgoričaninom, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: ZA NJU JE SVE ŠTO GLEDA VELIKI STRES: Matorina majka ne želi više da je pušta u rijalitije, a ovako izgleda kuća u kojoj Jovana živi! (VIDEO)

D. B.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'