AKTUELNO

Živi u agoniji dok se rijaliti ne završi.

Sloba Radanović je u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi" prevario svoju suprugu Krisitnu Kockar i uplovio u novu ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, pod izgovorom da njihov brak nije bio sjajan.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pixabay

Veza sa blogerkom je bila na stabilnim "nogama" sve dok Kija nije priznala da još uvek voli Slobu i da je spremna da mu oprosti ukoliko joj u rijallitiju prizna ljubav. Nekoliko nedelja unazad pevač i blogerka su u veoma zategnutim odnosima, a Kockareva i Radanović su nikad bliži. Sve je iznenadilo Slobino ponašanje na Kijinom rođendanu, a oni su noćas bili na korak do poljupca dok su u razgovarali u bazenu.

Foto: RTV Pink

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Slobinom majkom Draginjom Radanović koja nam je prokomentarisala kako se oseća povodom situacije koja vlada u "Zadruzi".

Pročitajte još: SRCE MI SE SLOMI KADA TE VIDIM SA NJOM! TI SI MOJA PORODICA, DEO MENE! Kija i Sloba vodili dug razgovor o svom braku! (VIDEO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Loše. Sve se vidi, sve se zna. Gledam da preživim dok mi dete ne dođe. Loše mi je, čekam sina da izađe i da ga dočekam. Ovo je maltretiranje cele porodice. Neću da dajem izjave, sve se zna. Moje dete će na plećima izneti ceo ovaj rijaliti - ispričala je za Pink.rs Slobina mama Draginja.

Foto: TV Pink

Da li će Radanović izaći iz Bele kuće kao Luni dečko, ili Kristinin muž, ili pak sam, ostaje da saznamo u finalnoj večeri 20. juna. U svakom slučaju, njegova porodica će ga dočekati raširenih ruku.

D. B.

#Draginja Radanović

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'