AKTUELNO

Postideli se!

"Kako se ljubi Filip Đukić"bilo je pitanje koje su gledaoci u toku prošle noći postavili Gordani Džehverović, a svoje izlaganje imala je i njena ćerka pevačica Teodora Džehverović.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

On je došao, ni pet, ni šet i počeo mene... Nisam tako mislila... Bila sam malo iznenađena, ali dobro, oprošteno mu je! - govorila je Gordana.

Foto: RTV Pink

Došao je Filip, prepariran. Čovek ne zna gde je, a mama ga stvarno gotivi. Ja mu kažem da ide kod mame da se zeza i šali i ja vidim u jednom momentu Filipa koji ide preko moje mame i počinje da je ljubi po vratu! Ja u šoku! On nije znao šta je uradio, ali nisam mu zamerila, ali sam mu rekla: "Sklanjaj se sa nje!" - izjavila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Sve ovo dogodilo se nakon žurke, a Filipu ovo nije prvi put da se ljubi sa ukućankama koje su znatno starije od njega. Podsetimo, pre nekoliko meseci ljubio se i sa najstarijom zadrugarkom Žižom Stojanović.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Gordana je u braku i majka je dvoje dece, a osim toga je i zajedno sa ćerkom u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", dok svi oni žive zajedno i sa Marijom Anom Smiljanić sa kojom Đukić ima turbulentnu ljubavnu vezu.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Gordana Džehverović

'