AKTUELNO

Uspeli da ignorišu!

Zadatak "Čudne pojave" i dalje traje u rijaliti programu "Zadruga". Kako bi sebi obezbedili lagodan život do finala, zadrugari moraju da ignorišu sve čudne situacije koje se dešavaju.

Foto: RTV Pink

Proteklih dana kroz Belu kuću prošli su razni stranci koji su pratili ukućane, jeli brzu hranu ispred njih, sedeli između zadrugara dok su razgovarali. U jednom trenutku čak je uleteo i motorista u "Zadrugu", dok su zadrugare posetili i brat Teodore Džehverović, Sava, ali i bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona, Tijana, kao i nekadašnje stanarke Zorana Stefanov i Mina Vrbaški sa svojom majkom Ivanom.

Foto: RTV Pink

Belom kućom skoro se šetao i pevač Aca Živanović, a noćas se u toku pitanja gledalaca dogodila još jedna čudna situacija. Naime, dok su Slobodan Radanović i Milan Milošević komentarisali pevačev odnos sa devojkom i suprugom, začuo se promo za najgledanije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Alo, pričajte! - povikala je Matora.

Foto: RTV Pink

Zadrugari su uspeli da ignorišu ovu situaciju, a još jedna čudna situacija dogodila se kada su se ukućani spremali za spavanje. Kako je sve izgledalo kao i kako izgleda promo za novo izdanje "Pinkovih zvezdica" pogledajte u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'