AKTUELNO

Porazilo ju je to što nije naišla na njegovu podršku.

Tokom dana Marija Ana Smiljanić ušla je u žestoku raspravu sa Radosavom Stefanovićem Žutim, kada su se počastili psovkama i uvredama. Pevačica je očekivala podršku svog dečka Filipa Đukića, ali on nije želeo da se meša u to, zbog čega su njih dvoje ponovo stali na tanak led i ušli u svađu.

Foto: Printscreen Youtube

Ne pravi od mene debila. Što mi se unosiš u facu? Ja sam žensko! Opet se svađaš sa mnom! Šta se dereš na mene? Što si mi rekao one stvari i sada se svađaš sa mnom? Što si rekao da ja smaram, a nisam ti prilazila uopšte? Što pričaš u množini? On te smara, ne ja - vikala je Marija Ana na Filipa.
Smara me zbog tebe... Ovo što radiš možeš sa drugim "balavanderima". Možeš ti da pretiš "Ako mu ne zapretiš, nećeš pričati sa mnom", a ti ga prva podje*avaš 100 puta. Te indijanske fore, da ja ispadnem grbav, a vas dvoje se svađate - odbrusio joj je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mariji Ani je bilo krivo što maneken nije stao u njenu odbranu i što se osetila nezaštićenom, pa je počela da plače, što je Đukića dodatno iznerviralo, toliko da je povisio ton na nju.

U jednom trenutku se ispred Rajskog vrta našao i Žuti, pa je ponovo ušao u klinč sa pevačicom. Dok se on pravdao da ju je uvek branio, Smiljanićeva ga je ponovo žestoko izvređala i polila ga kafom.

Tvoja majka je ku*va i kamenjarka, ta koja te rodila! Ja se ne je*em ovde za pare i o meni nećeš izmišljati gluposti i kraj priče - vikala je Marija Ana na Žutog.

Foto: Printscreen Youtube

Radosav je sasvim mirno odreagovao na ovo i samo zatražio od Filipa da ga pospe vodom kako bi sprao kafu, što je dodatno iznerviralo Mariju Anu.

On ti priča za bivšu devojku da je ku*va, ti ga polivaš vodom. Kakav si ti smrad - prebacivala je pevačica Đukiću, dok se on pravdao da je to što jer uradio sasvim prirodno.

Foto: Printscreen Youtube

Smiljanićku je ovo dotuklo, pa je počela da plače kao kiša, dok se Đukić trudio da izgladi odnose, ali to je samo pogoršavalo situaciju i izazivalo bes kod zadrugarke.

Pročitajte još: Luna OGORČENA zbog Kije i Slobe: Da sam ona, NAŠAMARALA BIH SAMU SEBE! (VIDEO)

Lepi Mića je nakon svega tešio ovu ukućanku dok je ona grcala u suzama, a maneken je morao da se drži na distanci. Kako je izgledala njihova žestoka rasprava pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'