AKTUELNO

Nove nesuglasice između ukućana.

Tenzija u odnosu između Marije Ane Smiljanić i Radosava Stefanovića Žutog danima unazad se oseća u Beloj kući. Iako je poznato da su njih dvoje već imali nesuglasice, često su vređali jedno drugo, čašćavali se uvredama, a danas su ponovo ušli u žestoku svađu.

Ako sam ja ku*va, ku*va je ta koja te rodila i kamenjarka - besnela je Marija Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Ana je tražila podršku od svog bivšeg dečka, ali je nije dobila. Maneken nije želeo da učestvuje u novonastaloj raspravi između ovo dvoje ukućana, bez obzira na to što je on najbolje poznaje.

Brate, nemoj mene da mešaš. Ne interesuje me - rekao je Filip ne želeći da se meša u njihovu raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok Žuti tvrdi da je Smiljanićka njega prva isprovocirala, ona kaže da ju je Žuti nazvao "ku*vom", pa je zbog toga rešila da mu uzvrati. "Počastila" ga je pogrdnim imenima i provocirala ga idući za njim po dvorištu.

Još je seo ovamo gde sam ja, ima da letiš, ja sam tu od početka. Neću tu da mi smrdiš. Ovaj smrdivoje da leti tamo. Bre, štipa za oči. Kad otvori usta, ispašće mu svi ovi kvarni zubi. Blago majci koja te rodila. Smrdivoje, hodajuća gljivice - provocirala je Marija Ana Žutog.

Foto: Printscreen Youtube

Žuti je uspeo da ostane pribran i ne odgovori joj na ove provokacije, pa se sklonio u stranu, dok pevačica nije odustajala od naumljenog.

Pročitajte još: Luna OGORČENA zbog Kije i Slobe: Da sam ona, NAŠAMARALA BIH SAMU SEBE! (VIDEO)

Kako je protekla njihova rasprava možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Marija Ana Smiljanić

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'