AKTUELNO

Svašta bih ja rekao i svakakve objave postavljao, ali ne želim da neka Doris, totalni inkognito, pravi reklamu preko moje sestre - rekao je za Pink.rs Sava Džehverović.

Ukućanke Teodora Dzehverović i Gordana Džehverović imale su pre nekoliko dana neočekivanu posetu u Beloj kući, kada je njihov član porodice Sava Džehverović učestvovao u igri koja je bila osmišljena za sve zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, u proteklih nekoliko dana mnogo stranaca posetilo je takmičare, a oni su prema zadatku morali da ignorišu njihovu prisutnost. Međutim, kada je Sava ušao unutra, Teodora nije mogla da kontroliše svoje emocije i sreću kad je svog najmilijeg ugledala posle devet meseci, pa mu je skočila u zagrljaj, a Goca je šokirana zaplakala zajedno sa svojom ćerkom.

Iako su skoro svi takmičari bili dirnuti ovim prizorom, pa im niko nije zamerio što su prekršili pravilo zadatka, Maca Diskrecija je ipak imala negativne komentare, a posle njene izjave da je to samo jedan scenario oglasio se i Sava koji je za Pink.rs priznao da ga to nije povredilo i da je ona osoba koju on i te kako sažaljeva.

Pa, mislim, žalosno je, jer voleo bih da i ona ima nekog kome će toliko da se raduje, ali bojim se da nema. To je ono što Teodora ima, a ona nikad neće. Nemam komentar za nju, žao mi je te devojke. Ono što je mama rekla, ja se slažem sa njom, nemam šta da kažem stvarno - rekao je Sava.

Foto: TvPink Printscreen

Osvrnuli smo se i na priču o Ćazimu Osmaniju čije se ime svakodnevno pominje u Zadruzi, a koga povezuju sa njegovom sestrom. Ali, kako se u tom slučaju oglašava isključivo njegova devojka Doris koja na sve mougće načine pokušava da sabotira Teodoru, ona je Savi poslala i preteću poruku.

Foto: Privatna arhiva

Kako bismo saznali šta se u nastavku ove prepiske dogodilo, stupili smo u kontakt sa njim, a on nam je otvoreno priznao da Doris nema ništa lično protiv njegove sestre, već da je ovo samo njen pokušaj da se medijski eksponira preko Teodore. Sava neće reagovati na provokacije Ćazimove devojke, ali će tu odluku o razrešavanju situacije prepustiti svojoj miljenici kada ona izađe iz Zadruge.

Foto: Instagram

Nisam joj odgovorio, ja znam šta ona priča o Teodori, znam kakav stori postavlja na Instagram, ali zaista ne želim da joj pridajem na značaju. Ja zaista molim Anđelove i Teodorine fanove da ne ulaze ni u kakvu diskusiju, jer očigledno da ona želi reklamu preko Teodore. Očigledno je da nikad neće imati ono što ima Teodora i da nikad neće ni biti kao što je ona, jer to je totalno jadno i zato ne želim da joj dajem na značaju. Svašta bih ja rekao i svakakve storije postavljao, ali ne želim da neka Doris, totalni inkognito, pravi reklamu preko moje sestre. E, kad Teodora izađe iz Zadruge, ja ću joj sve pokazati i onda može ona lično na privatnom planu da razreši neke stvari - rekao je Sava.

Džehverović je za kraj intervjua potvrdio da je devojka Ćazima Osmanija željna medijske pažnje koja je trenutno usmerena na mladu pevačicu.

Foto: TvPink Printscreen

Pa nego šta, mislim... Nne znam o njihovom odnosu ništa. Ja nju nisam upoznao, moja devojka jeste i moja sestra kad su išle u Poreč. Neću da sudim o njihovom odnosu, ali da je ljubomorna na Teodorin uspeh i da sve ovo radi zbog marketinga to tvrdim - rekao je za naš portal Sava.

K.Ristić

#Sava Džehverović

'