AKTUELNO

Njih troje napravili potpuno rasulo.

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima u toku je nedelja u kojoj će se dešavati potpuno čudne i nesvakidašnje pojave. Ako zadrugari budu uspešno završili ovaj zadatak, odnosno ako ostanu na sve nesvakidašnje pojave oni će uživati u izobilju do kraja rijalitija, koji će se završiti 20. juna.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas su Belom kućom prošetali mnogi neočekivani gosti, od brata Teodore Džehverović, Save pa sve do čoveka koji je Goci Džehverović ukrao budžet za narednu nedelju.

Ove noći, dogodila se još jedna neočekivana poseta u Zadruzi. Na velelepno imanje ušli su novinari koji svake subote i ponedeljka ispituju učesnike, Marko Pantić, Isidora Tubin i novinar najbržeg portala u Srbiji Pink.rs, Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su bili iznenađeni ovom posetom i nisu svi ostali imuni na novinare. Nakon prvobitnog šoka, učesnici su počeli da pevaju i skandiraju.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su zatim prošetali Belom kućom i napravili haos u garderoberu. Isidora je uzela bundu Lune Đogani dok je Darko obukao nečiju majicu. Marko je uzeo naočare koje je našao u spavaćoj sobi.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga, pripadnici sedme sile su odlučili da se slikaju sa zadrugarima, dok su oni pokušavali da ostanu imuni. Za kraj svoje posete, novinari su odlučili da naprave nered i u kuhinji ali i da iznesu poneki suvenir iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJVIŠE ME JE ZABOLELO ŠTO NJEN TATA VOLI MILANA I SLOBU VIŠE OD MENE: Miljana BESNELA na Andrijanu zbog novca, a ovako joj je ona zatvorila usta (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'