AKTUELNO

Nisu mogle da dođu sebi!

Zadrugari su u toku dana dobili zadatak da ignorišu sve strance koji dođu u Zadrugu, a šta god oni radili oni će morati da se ponašaju kao da oni ne postoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Veliki šef je osmislio jednu fantastičnu ideju koja je sigurno oduševila ceo region. S obzirom na to da Gordana Džehverović i Teodora Džehverović mssecima nisu videli nijednog člana svoje porodice, Sava Džehverović bio je sledeći kog su takođe morali da ignoršu.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ušao u Belu kuću, a kada je prošao kroz sobu ukućanke su se zaprepastile. Goca je pokušavala da se suzdrži i da ne odreaguje, ali je Teodorina želja da ga zagrli bila jača od zadataka. Ona je svom bratu skočila u zagrljaj, a niko od zadrugara im nije zamerio zbog ovoga.

Ja sam tačno razmišljala o ovome, znala sam da će se to desiti! Joj Bože, kako sam srećna što sam ga videla, nisam mogla da izdržim ovo, izvinite! Sava je bio bled kao kreč! - pričala je kroz plač Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Do groba ću biti zahvalna zbog ovoga, hvala produkciji što je omogućila Teodori da vidi svog brata posle 9 meseci! Izvinite što možda zadatak neće biti ispunjen, ona je stvarno šokirana zbog svega - rekla je kroz suze Gordana.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je dugo plakala zbog šoka koji je doživela kada je sasvim neočekivano ugledala svog brata, a Maca Diskrecija je ponovo iskoristila priliku da je isprovocira svojim komentarima, ali Luna Đogani joj je opet žestoko odbrusila.

Ti nemaš kome da se obraduješ, ko bi tebi došao, majke ti? - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Obradovaće mi se kad izađem napolje... - ovo je jedini odgovor koji je imala Maca.

Ovo je za sve ukućane bio jedan dirljiv momenat, a kako je izgledao njihov susret nakon devet meseci pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Gordana Džehverović

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'