AKTUELNO

Poznati reper je objavio spot o kom će se, sasvim sigurno, mnogo pričati.

Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, vlasnik je brojnih hitova koji imaju višemilionske preglede na Jutjubu, a sada, pred leto, objavio je novu pesmu "1000 evra" koja je nešto potpuno drugačije od svega što je do sada radio.

Nakon pesme "Iz inata", jedne od najslušanijih pesama na radio stanicama, Gazda Paja je sve koji vole njegovu muziku obradovao novom pesmom, koja će sasvim sigurno biti pravi letnji hit, s obzirom na to da za 24 časa ima skoro 200.000 pregleda i nalazi se na osmom mestu u trending kategoriji na Jutjubu u Srbiji.

Prošle godine sam izbacio pesmu 'Iz inata' i na moju veliku radost pesma je postala radijski hit. Ovo je moj prvi singl ove godine, i hteo sam da uradim nešto novo i drugačije. Dosta je danas pesama koje podsećaju jedna na drugu i tematski, i aranžmanski, i tekstualno. To je meni užasno dosadno jer bi trebalo da je muzika pre svega zabava, pa onda posao, barem sam ja tako uvek kapirao. Tako je i ova moja nova pesma jedna letnja, nadam se zabavna priča o svima nama na Balkanu - rekao je Gazda Paja.

Foto: Promo

Na pesmi "1000 evra" popularni reper je sarađivao sa dugogodišnjim prijateljem, švajcarskim di-džejem DJ A.S. One, sa kojim je uradio i pesme "Mrdaj tu stvar" i "Iz inata". Ovaj poznati di-džej radio je muziku, dok je za tekst zaslužan upravo Gazda Paja.

Osim što je pesma drugačija od Pajinih prethodnih hitova, publici će posebno biti zanimljiv spot, ako se uzme u obzir da glavnu ulogu, osim repera, nemaju atraktivne devojke na koje su navikli, već medved!

S obzirom da ja kao svaki prosečan Balkanac volim da se petljam u sve, tako sam i ideju za spot, zajedno sa mojim timom i u koordinaciji sa ekipom iza koje stoji režiser David Ljubenović, uspeo da realizujem. Scene sa medvedom su bile najzabavnije. Veče pred snimanje nisam uopšte spavao jer sam morao da u glavi sebe nateram da budem potpuno opušten i prirodan kada sam pored njega. Posle su mi pričali da sam izgledao kao da sam ceo život proveo sa njim. Snimanje ovog spota je jedno neopisivo iskustvo koje nikad neću zaboraviti - priča Gazda Paja o iskustvu snimanja spota sa medvedom.

Foto: Promo

Iako je pesma objavljena juče, pesma je već dospela na osmo mesto Jutjub trendinga u Srbiji, Paja kaže da je zadovoljan komentarima.

Za sada su reakcije odlicne. Ljudima se sviđa pesma i to mi daje vetar u leđa za nove projekte. Trenutno snimam spotove za još dve nove pesme koje ću izdati za kuću 'Two Louder'. Obe su u različitom fazonu i nadam se da će se svideti mojoj publici koja je ionako od mene navikla na nešto za nijansu drugačije i novo - rekao je za kraj Gazda Paja.

Dok ne objavi nove pesme, poslušajte i pogledajte spot za letnji hit "1000 evra", a već sutra u emisiji "Amidži šou" od 22:45 časova na TV Pink saznajte kako je sa Ognjenom Amidžićem, Katarinom Grujić, Radom Radenović, Sandrom Afrikom, Mirkom Vasiljević, Markom Konom i Popom sa "TDI" radija otvorio letnju sezonu u Crnoj Gori.

Autor: Pink.rs

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Pesma

#Reper

'