AKTUELNO

Blogerka smatra da je pogrešno procenila svoju i pevačevu romansu.

Danas je u toku emisije, u kojoj su bivši zadrugari postavljali pitanja aktuelnim učesnicima, nastala svađa između dojučerašnjeg ljubavnog para, Lune Đogani i Slobodana Radanovića. Pevač je odgovorao na pitanje Milice Dugalić i tom prilikom naveo da je prvi korak u njihovoj vezi učinila Luna, na čije je udvaranje on "naseo".

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Đoganijeva mu je ovo veoma zamerila, pa su svađu nastavili i u spavaćoj sobi nakon što je voditeljka Rada Radenović napustila Belu kuću.

Ni ti ni ja se nismo borili, jer to nije bila prava ljubav. Ja sam mislila da je to jaka ljubav, ali nije, ti si u meni samo našao ono što nisi imao sa svojom ženom, to te je privuklo. Meni se k*nja od tvojih odgovora za stolom uvijenih u foliju. Pričaš kao da sam ja bila neka tamo budala. Ne smeš da kažeš ništa, ona te je odmah nešto pitala, videla sam - prigovarala je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

K*nja mi se od toga što stalno imaš nešto da mi zameriš. Što ti meni nisi oprostila, što nisi želela da mi daš drugu šansu? - pitao je Sloba.

Blogerka, koja je do tada sedela u krevetu pored pevača, ustala je i sklonila se od pevača ne želeći da raspiruje konflikt.

Ti ne znaš šta je prava ljubav, imao si kupljenu ljubav, a ne pravu - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna poželela da javno pošalje PORUKU SVOJOJ SESTRI, Sloba joj poručio: NEMOJ, SEDI! (VIDEO)

Poenta priče je da se ja tebi stvarno gadim - zaključio je Radanović.

Nakon kraće rasprave njih dvoje su se i definitivno razdvojili, pa je Luna zaspala u krevetu Marka Miljkovića, koji trenutno boravi u izolaciji, dok je Sloba ostao u u svom krevetu.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

R. L.

#Luna Đogani

#Milica Milisavljević Dugalić

#Slobodan Radanović

'