AKTUELNO

Obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Miki Đuričić je ove nedelje kažnjen direktnom nominacijom zbog toga što je fizički nasrnuo na Milana Miloševića. On nije imao pristup tokom današnjeg dana kuhinji, a pošto nije dobio hranu do popodneva, on je počeo da besni.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, pčelar iz Kupinova se zamerio Banetu Čolaku, zbog toga što se on našao u kuhinji i spremao hranu, a svog starog rijaliti druga nije ponudio.

Nemoj da se praviš lud. Vas ima deset i niko da se seti i pita jesmo li gladni. On je rekao moje, a nije me ni pitao "hoćeš malo", sad kaže kuva za mene. Jesam li ja mentol da me pravi budalom? - besneo je Miki.

Bane se pravdao da nije tako kao što je to Đuričić prihvatio, pa je došao do njega kako bi rešili nesuglasice. Sve vreme je bilo prisutno obezbeđenje kako bi na vreme intervenisali da ne dođe do neželjene situacije.

Skloni se, nemoj ništa da mi govoriš! Zato što si rekao "moje". Što me nisi ponudio? Skloni se da te ne bi polomio - vikao je Miki na Baneta.

Foto: Printscreen Youtube

Dođeš da se izdereš i odeš. Zato što me pitaš: "Čije je ovo na šporetu i ja kažem "moje". Pravim za sve - objašnjavao je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Užičanin nije želeo da se raspravlja sa Mikijem, razmenio je svega nekoliko rečenica i vratio se kuvanju.

Pročitajte još: Dok je Sloba pevao Kiji PESMU ZA POKOJNOG OCA, Luna se požalila na BOLOVE U GRUDIMA I NAPUSTILA BELU KUĆU! (VIDEO)

Đuričić je rekao da je sve stvar poštovanja i da bi on svakome ponudio hranu, kao što je uvek i činio. Kako je protekla rasprava između njih dvojice pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'