AKTUELNO

Vezu njenog sina uvek je podržavala.

Gordana Džehverović je uz prvu jutarnju kafu ušla je u konverzaciju sa Snežanom Mišković Viktorijom i pričala o svojoj porodici. Naime, ona je spomenula svog sina Savu i njegovu vezu sa Andrijanom Kadar koja je maloletna.

Foto: Printscreen Instagram

Tokom boravka u rijalitiju Goca je u nekoliko navrata ulazila u raspravu sa ukućanima kako bi odbranila postupak svog sina, s obzirom na to da je sa 15 godina mlađom devojkom u vezi.

Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Džehverovićka Viktoriji.

Foto: Printscreen Youtube

Generacijski jaz za njih dvoje ne predstavlja problem, što svedoči i veza koja traje već tri godine. A za njhovu ljubav blagoslov je dala kako porodica Džehverović, a tako i familija njegove devojke.

Pročitajte još: DUŠKOV KOMENTAR NASMEJAO ZADRUGARE: Morao sam da upoznam Đeksona DO DETALJA kako bih video ČIME RASPOLAŽE! (VIDEO)

Razgovor ove dve ukućanke možete poslušati u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Sava Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'