AKTUELNO

Potpuno promenio mišljenje o potencijalnom zetu.

Prava drama odigravala se nedavno u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, i to između Duška i Andrijane Radonjić a sve zbog njene veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Iako je na samom početku, Duško podržao romansu svoje mezimice, ubrzo se istoj žestoko usprotivio.

Foto: TvPink Printscreen

Sada je sve u najboljem redu, Radonjić pruža podršku dok Andrijana i Nemanja uživaju u svojoj ljubavi. Ova tema, bila je inspirativna i novinarima koji su prethodne noći želeli da saznaju još detalja o njima.

Đekson je rekao da vodi računa šta radi i šta priča kao da ste mu vi tata, kako gledate na tu dozu poštovanja? Da li ste promenili stav prema njemu bez obzira na to što ste mu zamerali neke stvari - glasilo je pitanje novinara upućeno Dušku.

Foto: TvPink Printscreen

Daleko od toga da se on promenio. Meni je drago što sam ovde i što imam priliku da, po prvi put, dobro upoznam nekog u koga se moja ćerka zaljubila. Posle našeg sukoba sam shvatio da je to bila odlična prilika da ga upoznam do detalja i da vidim sa čim raspolaže, kao otac koji treba da se saglasi sa tim. Na toj "Zadrugoviziji" sam odluku promenio iz ljubavi i zbog toga što sam video te njegove šmekerske gestove. Ne bih rekao da se folira, a ako se folira, svaka mu čast. Tim foliranjem, on mi pokazuje poštovanje. Iza leđa može da kaže šta hoće, mada sumnjam u to. Mislim da je on jedan dobar i vaspitan momak, da nije uopšte glup. Mislim da mu je na tom putu kojim je išao i trebao neko kao ja, da mu pokaže i predoči neke stvari kao roditelj, jer će i on sutra biti roditelj. On se sada ponaša onako kako sam ja želeo u trenutku kada sam ušao ovde. Ne bih reagovao ni u jednom momentu da je tada bilo kao što je sada. On je jedan dobar dečko i ja mu želim svu sreću od srca, kao i Andrijani. Da je neka baraba, sigurno mu ne bih to poželeo - rekao je Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Njegovo izlaganje je zabavilo zadrugare okupljenje za stolom, a Andrijana i Đerić su u par trenutka imali čudne izraze lica, pa se moglo zaključiti da im je zbog nekih Duškovih reči bilo pomalo i neprijatno.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE MIKI FIZIČKI NASRNUO NA NJEGA, MILAN OTVORIO DUŠU: Nije mi dobro ali sam MOLIO DA GA NE KAZNE! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'