AKTUELNO

Očekivano?

Ovonedeljni vođa Lepi Mića je kao svoje potrčke imenovao Miljanu Kulić i Marka Miljkovića. Zadrugari su se večeras okupili u dnevoj sobi kako bi odlučili ko će se od njih dvoje naći na listi ukućana koji će se sutra boriti za opstanak u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Nakon što se Ognjen Amidžić pojavio u Beloj kući, zadrugari su glasali i posle žestokedoneli odluku da to bude Marko Miljković, a on  je dobio priliku da se izjasni povodom ovoga.

Smatram da imam neku podršku napolju, interesuje me koliku i proverim to glasačko telo. Ovo sam i očekivao, znao sam da će biti egal - rekao je Marko.

Foto: Printscreen Youtube

Miki Đuričić je kažnjen direktnom nominacijom, zbog toga što je fizički nasrnuo na Milana Miloševića.

Foto: Printscreen Youtube

Trudnica je svaki put kada je neko nominovao prekorela svoje cimere zbog toga, pa u nekoliko navrata izjavila da će se sve do kraja rijalitja videti ko je kakav.

Ona je takođe ponovila svoju svađu sa Gordanom Džehverović zbog toga što je uvredila njenog "budućeg zeta" Anđela Rankovića da je bise*sualac, zbog čega je Goca izjavila da će je tužiti, a Kulićeva odgovorila da će uslediti kontra tužba.

Foto: Printscreen Youtube

Osim stanara Bele kuće, i gledaoci širom regiona su imali priliku da daju svoj sud i glasaju za onoga koga žele da gledaju u nastavku rijalitija, najmanji broj simpatija osvojio je Duško Radonjić.

Ko će od njih troje sutra napustiti najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" ostaje da saznamo. Zato ne propustite sutrašnje izbacivanje koje će se emitovati na Televiziji Pink i glasajte za svog favorita.

Pročitajte još: Sloba SVESTAN da je IZGUBIO Lunu, pa joj rekao u lice: NEĆU NIŠTA DA FORSIRAM! (VIDEO)

Kako su protekle nominacije pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'