AKTUELNO

U Beogradu su deca oduševila žiri, a uskoro počinju i audicije širom Srbije.

Prva beogradska audicija za petu sezonu "Pinkovih zvezdica", najgledanijeg muzičkog takmičenja za talentovane klince u regionu, održana je danas.

Ona je privukla veliki broj dece zainteresovane da postanu poznata i da pokažu svu raskoš svojih naizgled malih glasova.

Foto: Pink.rs

Mališani su pevali pred producentima "Pinkovih zvezdica", Markom Konom i Nemanjom Mihajlović, koji su ocenjivali koliko su zapravo oni spremni da izađu pred petočlani žiri i stanu  na veliku scenu u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Deca su i ovog puta pokazala da svojom emocijom i snažnim vokalima mogu da pomere granice, pa ostaje da vidimo koga od ovih mališana ćemo gledati u petoj sezoni "Pinkovih zvezdica".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ovo je samo prva u nizu audicija za "Pinkove zvezdice", a uskoro će biti poznati i datumi ostalih audicija u drugim gradovima Srbije, zato budite uz portal Pink.rs koji će vas prvi obavestiti gde treba da se prijavite i postanete deo ovog prestižnog takmičenja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsećamo da se na takmičenje za "Pinkove zvezdice" mogu se prijaviti samo deca starosi do 15 godina, dok oni stariji koji su talentovani za pevanje mogu okušati svoju sreću u "Pinkovim zvezdama".

Pink.rs

#Audicija

#Pinkove zvezdice

'