AKTUELNO

Nije mu rekla za razgovor sa Miljanom.

Razgovor Miljane Kulić i Lune Đogani o Slobodanu Radanoviću i Kristini Kockar, mogli su sinoć da pogledaju i svi ostali zadrugari. Luna je tom prilikom rekla kako ne zna da li će živeti sa Slobom u stanu koji je obezbedila njena majka Anabela Atijas, a onda su se dotakli i godišnjice braka koju su slavili Kija i Sloba.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Luna je tada rekla Miljani i kako nije budala i da neće ostati u kontaktu sa Slobodanom, ukoliko se on pomiri sa ženom.

To što smo Miljana i ja pričale, nisam mu rekla. To mi je prošlo. Miljana mene tako stalno ispituje po ceo dan. Ja sam rekla da imam napolju život koji sigurno ne zavisi od toga da li ću ja biti sa njim ili neću. Njegova glava će da mi viri iz frižidera, još ako bude zvezda, a biće! Ima da me boli kada ga budem viđala, jer znam koliko sam želela i koliko sam se borila za to. Nije me bilo briga ni za ono "ua", ni za "k*rvetino", ni za "ljubavnice"... Ništa me nije to pogađalo, ali sve je ovo životna škola. Ja znam da me napolju čeka majka! - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović je zatim rekao i kako nema komentar na video-prilog koji je video, nakon čega je Miljana Kulić izjavila da više neće komentarisati Slobu, Lunu i Kiju.

Kaća, ja se držim onoga što sam rekla sinoć, da više neću ništa da komentarišem sa svakim od njih sam u dobrim odnosima. Ja svakome od njih troje želim sve najbolje. Od mene do kraja nećete čuti da komentarišem crnu ili srećnu trojku. Ovo nije ljubav, ono je mučenje za njih - rekla je Miljana.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'