AKTUELNO

Tvrdi da je došao kraj!

Noćas je došlo do nove svađe između Slobodana Radanovića i Lune Đogani, oni su nakon svega toga razgovarali u pabu, a blogerka je na kraju završila u suzama. Dok su se svađali u toku video-snimaka koje su sinoć ukućani gledali, Sloba je rekao Luni da je Bijonse.

Foto: RTV Pink

Ime ove pevačice Radanović je često pominjao u svađama sa suprugom Kristinom Kockar, što je povredilo Lunu koja mu je rekla da ne može tako da razgovara sa njom, kao i da ona nije njegova supruga.

Foto: RTV Pink

Da li postoji nešto da si sa njom pričao, a da ja ne znam? - pitala je Luna Slobu.
Poljubio sam je u glavu! Nema ništa! Kunem ti se! Jesam, sve sam ti uništio, ja sam kriv zbog toga! - pravdao se Sloba.

Foto: RTV Pink

Dobro! Ok! To je to! Alo, kraj! Ne zanima me! Da me zanima ja bih te pitala. Ti i ja smo završili! Ti sam znaš, ali nećeš da prihvatiš to! Ti i ja nismo ovo! Jesi li ti normalan, posle onakvih reči ti hoćeš da bude kao pre? Kao Bijonse? Alo, ja sa Luna Đogani, nisam Kristina Kockar! Ti sa mnom razgovaraš kao da sam ona! Ti si mene povredio! Nema dalje, to je to, koliko god me to bolelo! - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Radanović je rekao i Luni kako ga je najviše zabolelo što mu je Đoganijeva rekla, u noći kada je lupala po pabu, da želi slavu preko nje i da je zbog te izjave spreman da prestane da se bavi muzikom.

Foto: RTV Pink

Vi se nikada nećete razvesti! Ja to znam! Ti ne možeš bez nje! To znaš! To si mi i sam rekao! - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Ne! Ne! Nisam ti to rekao! Rekao sam ti da mi nedostaju samo naši razgovori kada je vidim ovde! Voleo bih da to nikada nisam uradio! - nastavio je Sloba.

O čemu su Slobodan Radanović i Luna Đogani još razgovarali, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta. Podsetimo, Luna je ranije Slobi zamerila i što je sa Kijom slavio godišnjicu braka pre nekoliko dana.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'