AKTUELNO

Poručio joj da mu se više ne obraća!

Zadrugari su večeras imali priliku da pogledaju i video-snimak na kojem su Luna Đogani i Slobodan Radanović razgovarali u pabu nakon što je on proslavio godišnjicu sa suprugom Kristinom Kockar. Tada je Luna rekla Slobi da je ona bila njegova slučajnost i velika greška.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Njih dvoje su se nakon ovog priloga posvađali, a Luna je poručila Slobodanu da joj se ne obraća kao ženi Kristini Kockar, kao i da je zanima koja je sledeća osoba ženskog pola koja će proći isto kao Kija i ona.

To je bilo kada se vratio sa medenog meseca, sa jedne divne godišnjice, jednog divnog braka i divne veze. On je došao u pab. Ja sam se to veče preselila tamo. Čuli ste sve što sam rekla i za stolom, da me je izdao, da se pokazao kao kukavica... - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Ona se zatim obratila Slobodanu Radanoviću kom je rekla da njoj niko ne može da promeni mišljenje o njemu, osim njega samom, kao i da su joj još više jasne neke stvari nakon svađe između Kije i Slobe koja je bila u noći sa srede na četvrtak.

Foto: RTV Pink

Nema potrebe da mi se obraćaš! Dozvolila si da ti drugi ljudi... Ti si takve scene pravila i kada je bilo sve najbolje! Izvini Bijonse! - rekao je Sloba Luni.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

E nemoj tako meni da se obraćaš, kao njoj! Ja nisam Bijonse, ja sam naivna budala! Niko me nikada u životu nije povredio i ponizio, još javno! Nisam ja ništa izgubila, nego on. Laku noć, idi spavaj, kao što radiš po ceo dan! Boli me uvo šta si radio! Izdao si me, a nju prevario sa mnom! Koja je sledeća? Ti i ona ste stvoreni jedno za drugu, vi ste dve bolesne osobe - govorila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala svađa između Slobe i Lune.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'