AKTUELNO

Nikada se nisu ovako posvađali!

Noćas je u toku pitanja gledalaca došlo do najveće svađe između Slobodana Radanovića i Kristine Kockar. Ovi ukućani su razgovarali za stolom u dnevnoj sobi za vreme reklama, a zatim je nastao haos.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Kija je gađala Slobu flašom i lupala vratima od Bele kuće, a obezbeđenje je munjevito reagovalo zbog svega ovoga, ali i zbog gurkanja menju njima. Supružnici su svoju svađu nastavili i u dvorištu, dok su njihovi cimeri bili u čudu kada su videli šta se dešava jer se Kija i Sloba do sada nikada nisu ovako posvađali.

Foto: RTV Pink

Brate stefiće me srčka zbog tebe, zbog nerviranja. Što lažeš? Lažeš! Ajde ti iznesi šta smo pričali. Ajde ustani i sve reci! Što ne ustaneš? Ajde sada kada dođe voditeljka sve reci! Što ne kažeš ovo drugo o čemu smo pričali? Jao kako si jadan! To je suštinski zašto si ti ološ, zato je prevara tvoja najmanji problem za to što radiš sada i praviš budalu od mene! - govorila je Kija Slobi.

Foto: RTV Pink

Šta ja pričam? Aj pričaj više! Kakve stvari ja radim? Kakva srčka, nemoj ti meni da pominješ neke srčke! Ti si spremna na sve! Reci šta hoćeš, zabole me d*pe! Koje moje reči? Ja svoje stvari ovde priznajem. Ti možeš da lupiš bilo šta da sam ja izgovorio. Ti znaš da ja znam istinu, to je cela priča! Ti praviš budale od svih nas! - rekao je Radanović.

Foto: RTV Pink

Ova poslednja rečenica Kristinu Kockar je jako pogodila, zbog čega je počela da viče na svog supruga i da mu cepa crtež koji je u tom trenutku crtao dok su razgovarali, lupa vratima, posle čega je došlo do gurkanja između njih.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja pravim budale? Ja pravim? Hoću da cepam! Evo cepam! Degenerik si ti i lažov jedan, lažov! Crkni! Lažovčino što ne kažeš šta si mi pričao! Što ne kažeš? - vikala je Kija.
Budalo jedna! Marš u pi*ku materinu, j*bem li ti mater lažljivu! Marš u pi*ku materinu, da ti j*bem mater ja lažljivu! G*vno jedno, ako progovorim neće te Dunav oprati - govorio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Stoko jedna lažljiva! Mrzim te! Jedva čekam da te ne vidim više nikada! Ovde mene ljudi napadaju mesecima zbog tebe! Prevarantu! Gurnuo si me! Kako te nije sramota? Ti treba da kažeš, a ne ja! Stoko jedna lažljiva! Marš u pi*ku materinu! Trebala sam odmah u pi*ku materinu da te oteram! Stoko jedna! Ljubavi, nisam pričala ono što si mi pričao! Reci ti da sve priznaješ, neću ja da kažem! Ajde reci šta smo pričali! Neću da kažem, on treba da kaže! Pi*ko jedna! Boli me k*rac! On zna! Treba da te bude sramota! Volim te jadniče! Puši k*rac! Pomoli se još pet puta pred spavanje, trebaće ti! Ja ispadam bednica. Ja lažem, a ti naivan Sloba. Niko ne zna ono što smo pričali, niko! Ja hoću njega da čujem! Gadi mi se! - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

Sve ovo gledala je i Luna Đogani, Slobina devojka, zajedno sa ostalim ukućanima, a u jednom trenutku imala je i zanimljiv komentar.

Foto: RTV Pink

Ništa joj ne verujem. I njemu i njoj, pravite nas budalama! - bile su Lunine reči.

Zatim se povela i polemika o tome da li oženjeni pevač Slobodan Radanović ima sklonosti ka istom polu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'