AKTUELNO

Kristina rekla mužu da joj se gadi iz dana u dan sve više!

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" večeras su postavljali pitanja ukućanima, a u jednom trenutku publika je pitala Lunu Đogani da li može da pojasni šta je Sloba loše uradio osim što je ispao čovek prema svojoj ženi Kristini Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Sloba Radanović i Kija Kockar su pre samo nekoliko dana slavili godišnjicu braka, a to je veoma zabolelo njegovu devojku Lunu koja je u noći posle žurke lomila stvari po pabu.

Što je mene ponizio! Što me je zgazio kao mrava. Meni je šlag na torti otići i slaviti godišnjicu sa ženom koju si prevario. Meni je to bolesno! Ja sam prva bolesna! Ja sam prva ispala budala! Nema opravdanja za to što sam uradila. Kao sve je super, to je vrh... on je prevario javno ženu sa mnom, pred njom smo se ljubili i grlili - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Nakon Luninog izlaganja i ostali ukućani su izneli svoj stav na ovu temu, a u jednom trenutku je došlo ponovo do varnica između Slobodana Radanovića i Kristine Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Gadiš mi se svakim danom sve više i više! - rekla je Kija Slobi, a zatim je dodala: Problem je to što je on uradio!

Šta su rekli ostali stanari, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'