AKTUELNO

Prihod od ovog koncerta biće prosleđen za lečenje dece obolele od raka.

Udruženje "Uvek sa decom" u saradnji sa školom pevanja "Voice Stars Factory" organizovalo je veče za pamćenje. Mališani iz ove škole pevali su večeras u "Teatru 78" za najmlađe obolele od opake bolesti.

Foto: Pink.rs

Za decu je jako važno da se pojavljuju i učestvuju na bilo kakvim događajima za to čime planiraju da se bave kasnije. Najbolje je da imaju iskustvo od najmlađih dana. Na ovakvim događajima koji su humanitarnog karaktera, deca se susreću i sa tim i tim nekim stvarima koje su važnije od samog pevanja - rekao je muzički producent Marko Kon i dodao:
Sav prihod od prodatih karata će ići za pomoć oboleloj deci a ja se nadam da je ovo prvi u nizu koncerata. Voleo bih da nastavimo sa ovakvim akcijama i ubuduće. Mislim da ćemo napraviti da to bude tradicionalno i mislim da ćemo od ovoga napraviti lep događaj koji će imati svoju humanu svrhu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Program su vodili Marijana Mićić i Milan Kalinić, a među poznatim gostima koji su takođe zapevali bili su i Zorana Pavić, Danijel Alibabić i Ognjen Amidžić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

A za sjajnu atmosferu u toku velikog dela večeri bili su zaduženi mališani iza škole pevanja "Voice Stars Factory" među kojima su bile i neke od vaših omiljenih "Pinkovih zvezdica".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Među mališanima koji su pevali bili su Ivana Dimkovski, Teodora Tara Stojanović, Emilija Mitrović, Lana Vučenović, Bojana Radovanović, Ljiljana Plavšić, Tomislav Božović i Darija Vračević.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Organizatori ovog humanitarnog koncerta zahvalni su svima na velikom odzivu i nadaju se da je ovo samo prvi koncert u nizu koji će imati za cilj da pomogne onima kojima je naša pomoć neophodna.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: J. Vučić

#Humanitarna akcija

#Marko Kon

#Pinkove zvezdice

#koncert

'