AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

Nova, 21. epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Frka i trka", u nedelju od 21 čas donosi nove nepredviđene situacije za Milenu i Despota na njihovom romantičnom putovanju.

Naime, Jovo Agbaba (Radoš Bajić) im je pozajmio svoj automobil, koji je ujedno i jedino prevozno sredstvo za članove njegovog lovačkog društva "Kninska zora". Zato ih je upozorio da moraju da ga čuvaju , međutim, ispostaviće se da to nije tako jednostavno. Nakon svađe koju su jedva uspeli da prevaziđu, Milena i Despot shvataju da na parkingu hotela nema Agbabinog automobila!

Foto: Srđan Stevanović

Foto: Srđan Stevanović

U Beogradu su glavna tema Despot i Milena i njihovo romantično putovanje u Vrnjačku Banju, mada, Jovo Agbaba više brine kako je auto koji im je pozajmio.

Foto: RTV Pink

Sa druge strane, u Vrnjačkoj Banji situacija je kritična. Milena zatiče Despota kako pored bazena briše Pekinu devojku Keti posle kupanja. Potpuni haos nastaje kad se odjednom pojavi i Lazar, načelnik komunalne policije, koji je u potrazi za odbeglom verenicom, Slađom cvećarkom.

Foto: Srđan Stevanović

Foto: Srđan Stevanović

Pored glavnih likova, Milene i Despota, koje tumače Tamara Krcunović i Đorđe Marković, u ovoj epizodi ćete videti i likove koje ste već upoznali i zavoleli. Naime, u epizodi "Frka i trka" pojavljuju se Radoš Bajić kao Jovo Agbaba, Lidija Vukićević u ulozi Slađe cvećarke, Aleksandar Srećković Kubura kao Peko Pljevljak i Branislav Lečić u ulozi načelnika komunalne policije, Lazara.

Foto: Srđan Stevanović

Da li je automobil Jova Agbabe ukraden, da li je to možda opomena koju Peka šalje Despotu, ili je ipak Lazar, besan zbog propale ljubavi rešio da se nekome osveti, saznaćete u epizodi 21. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Frka i trka", u nedelju 20. maja u 21 čas na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Srećković Kubura

#Branislav Lečić

#Lidija Vukićević

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'