AKTUELNO

Povredio je previše.

Luna Đogani je na sinoćnu žurku došla sama, dok je Sloba Radanović spavao. Kada su se na repertoaru našle numere koje oslikavaju njihov odnos, Miljana Kulić je na to podsetila blogerku koja se "pravila" da je imuna.

Foto: Printscreen Youtube

Kad budeš davala intervju kad budeš izašla odavde i ako bude ovako, ti kaži:"Mladost, ludost, zatvoren prostor, pojačane emocije, pustio mi je priču" i to je to. Ne vezuj se za to što ne možeš da ostaviš - pričala je Miljana Luni.
Ne pogađa me nijedna pesma. Znaš kako je kad ti se neko zgadi i onda ti je svejedno. Ja sam njemu rekla:"Ti si kukavica, nula od čoveka", znaš šta sam mu sve rekla. On meni kaže:"Ja te volim, ja ću se boriti". Veruj mi, da šta god da uradi, ne bih bila sa njim - odgovorila je Đoganijva.

Foto: Printscreen Youtube

Kulićeva je nastavila da je savetuje šta ne treba da obnovi vezu sa Radanovićem i skrenula joj pažnju da su on i Kristina Kockar prethodne noći proslavili godišnjicu braka. Nakon toga blogerka joj je ispričala njihov razgovor pošto su se njih dvoje vratili u kuću.

Ja njemu kažem da ne bih mogla da budem tamo sa nekim likom, a da znam da ti patiš i da me čekaš. Ja nisam takav čovek, ne bih mogla da živim sa tim, to me boli, a ti nisi ni pomislio, on kaže da jeste - prepričavala je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Trudnica je potvrdila Slobinu priču, ali i dalje nije bila saglasna da njih dvoje treba da se pomire i savetovala je da od sada ne veruje nijednom muškarcu, jer će biti povređena.

Pročitajte još: PRELOMILA JE: Kija otkrila svojim cimerima kako će rešiti STAMBENO PITANJE! (VIDEO)

Miljana je savetovala Đoganijevu da joj je ovo bila škola iz koje sve treba da nauči, a o čemu su njih dve još razgovarale pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'