AKTUELNO

Misli da nikad ne bi bili par kakav su bili nekada.

Luna Đogani i Slobodan Radanović započeli su svoju romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, uprkos činjenici da je on oženjen Kristinom Kijom Kockar. Kada je njegova supruga ušla u Zadrugu, nastao je pravi pakao za ovaj ljubavni trougao.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko dana Sloba i Luna su raskinuli, a pevač se naprasno zbližio sa svojom suprugom. O ovoj temi sa Đoganijevom večeras je popričao Ognjen Amidžić.

Treba najbolje da izgledam kad se najgore osećam. Mislim na moju porodicu, na moju majku, njena rečenica da moram da budem dobro da bih je našla živu - to me drži ovde da budem vesela, koliko mogu. Trenutno Sloba i ja nismo zajedno, ja sam donela odluku da je tako bolje. Manje-više zbog Kristine, ali i mi smo imali mnogo problema u vezi. Mnogo smo se svađali, ja sam uvek imala sumnju, uvek sam razmišljala šta će biti. Mnogo sam se opterećivala i zasitili smo se. Nije da se mi više ne volimo, već nemamo više živaca. Ja sam tu za njega, on je moj prvenstveno prijatelj, komuniciramo normalno, kao da smo zajedno, a nismo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ako sam u bilo šta verovala to smo bili nas dvoje. Mnogo sam verovala u njega, pa onda i u nas dvoje. Verovatno smo razočarali i ljude koji nas podržavaju. Kvrcnulo je posle mog razgovora sa Kristinom ovde u pabu, kada je ona shvatila da voli svog muža i da želi da bude sa njom. U tom trenutku sam videla da to nije završeno. Ona je priznala da voli svog muža i da želi sve da mu oprosti. Mi smo sve uradili javno, to nije mala stvar. Uvek je postojala ta doza straha u meni, ja i dalje mislim da će se on pomiriti sa njom. Ja njemu verujem ali on ima sad problem u glavi. Sinoć sam mu sasula sve u facu i rekla mu da mora da se probudi. Ja imam emociju, ona ima emocije i moramo da znamo šta se dešava, mora da se izjasni. On kaže da me voli kao ženu, sa mnom je našao ono što je sa njom izgubio, a nju voli kao osobu, da ga vežu sećanja. Tu nešto nije u redu, tu nije sve gotovo, postoji nada da između njih dvoje može da se promeni. Ne mislim da on nju voli na taj način, tako mi je rečeno, nisam videla da je zagleda. Tu preovladava krivica, griža savesti, pogotovo kad se Kristini desilo ono što se desilo, tad je počelo njegovo menjanje - objasnila je Đoganijeva.

Luna je u nastavku razgovora objasnila i da li će ona i Sloba obnoviti svoju romansu.

Foto: TvPink Printscreen

Teško mi je. Osam meseci, 24 sata imaš nekog pored sebe, i onda se sve promeni, nikad se ovako usamljeno nisam osećala. Ovde se sigurno nećemo pomiriti, jer nikad ne bismo bili par kao što smo bili. Ne znam ni za napolje da li ćemo se pomiriti. U mojoj glavi je sve jasno, ali u njegovoj nije. Meni treba muškarac koji zna da sam samo ja žena sa kojom će da bude srećan. Čovek u kog sam se ja zaljubila više ne postoji. Veruj mi da je njemu psihički najteže. Kad sedim sa njim i pričam, pitam se ko je ovaj čovek. Ja sam pristala na uvrede, na osude, etikete ovde. Nije mi više bitno kako će ljudi da me vide, mnogo mi prija da budem sama. Ne mogu ja ništa da promenim za ovih 17 dana. Moje srce kaže da ću ja biti sa njim do kraja života, da mu rodim decu, da se udam za njega, ali moj mozak me pita da li je to sreća. Ja samo želim da mi svi budemo srećni - završila je modna blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PREPUSTILE SE VRELOJ AKCIJI: Sanja i Matora se sakrile, pa IMALE SE*S? (VIDEO)

Kompletan Lunin i Ognjenov razgovor u pabu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'