AKTUELNO

Sve se desilo brzinom svetlosti!

Kada neko postane poznata ličnost, automatski dobije armiju fanova koji iz dana u dan prate njihov rad, ali se interesuju i za njihov privatni život. Mnoge javne ličnosti imaju dobru komunikaciju sa fanovima, ali nekad dožive i neprijatno iznenađenje. To se desilo i Maji Milošević, Pinkovoj zvezdi i bivšoj učesnici rijalitija "Farma".

Foto: Pink.rs

Naime, kako je do portala Pink.rs stigla informacija, Maju je na jednom nastupu opljačkao fan!

Niko nije očekivao da će se to desiti! Maja je pevala u jednom klubu, gde je zaista bila sjajna atmosfera, a na nastupu se našao i taj momak. On je često bio na njenim nastupima, pa nam je bio poznat. Međutim, u jednom trenutku, dok je Maja bila na bini, on je prišao za njen sto i ukrao joj torbu! Krenuo je da trči ka izlazu, a obezbeđenje nije uspelo da ga zaustavi - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Pink.rs

Ovim povodom kontaktirali smo i Maju, koja nam je potvrdila da se ovo zaista desilo.

Ja sam bila u šoku! Pošto sam bila na bini, nisam znala šta se dešava sve dok nisam napravila pauzu. Tada su mi prijatelji rekli da je taj dečko došao za naš sto i uzeo moju torbu. U torbi su mi bili novčanik, pasoš, i još neke drage stvari zbog kojih sam zaista tužna, a u isto vreme i besna jer sam ostala bez njih - rekla nam je Maja.

Foto: Instagram

Autor: N. Vujčić

#Maja Milošević

'