AKTUELNO

Nije ostao imun na njene provokacije.

U nekoliko navrata do sada roditelji i članovi porodica učesnika "Zadruge" imali su priliku da putem video-poruka postavljaju pitanja učesnicima najgledanijeg rijalitija, što je i danas slučaj. U Belu kuću stigla je voditeljka Rada Radenović, koja je zadrugarima saopštila da će danas odgovarati na sva ona pitanja koja će im postaviti članovi porodica. Prvo pitanje imala je majka Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

- Pitanje za Marka. Marko,l da li ti je lako ili teško da budeš omiljena osoba gradonačelnici. Slobo, zašto za tebe ne važe pravila kao za ostale zadrugare? - upitala je gospođa Miljković, a onda je usledio Markov odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Zadatak je odavno prošao, mi smo sad i odnose pooštrili, nismo sad u najboljim odnosima. Bilo mi je super dok sam bio omiljeni u hotelu, isključio sam se iz priče i sve mi je bilo potaman -  rekao je Marko, a potom se oglasio i Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

- Za mene, naravno, važe pravila kao i za sve ostale, svi smo isti, samo sam ponekad dozvolio sebi da snosim posledice zbog spavanja. Nemam nikakve povlastice, niti bilo ko od nas, svi smo mi jednaki ovde. Nisam privilegovan ovde - rekao je Sloba Radanović, kojeg je neprestano provocirala Maca Diskrecija koja mu je rekla da treba da pogleda istini u oči, što ga je inspirisalo na brutalan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Istina je da si ti jedna k*rvetina ovde.

#Maca Diskrecija

#Slobodan Radanović

#pevač

'