AKTUELNO

Iskreno o nasledniku!

Autorska emisija Lava Pajkića, Kontravizija, već mesecima beleži odlične rezultate gledanosti i privlači veliku pažnju javnosti. Ovakav tip emisije do sada nije viđen na naši prostorima. Lav duhovim anegdotama i sarkastičnim opaskama zasmejava publiku u studiju, ali i milione gledalaca.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O angažmanu svog sina, za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, govorila je spisateljica i Lavova majka Isidora Bjelića, koja ističe da je oduševljena radom svog naslednika i da njegove emisije ne posmatra kao majka, već kao prosečan gledalac.

Ja sam potpuno fascinirana. On to radi sa svojim timom prijatelja. Fascinirana sam što ima toliku gledanost i što je na neki način udario na tabue malograđanštvine! Tako da je sve fenomenalno, rejting je odličan i mislim da je zabavno ljudima da gledaju Kontraviziju - rekla nam je Isidora Bjelica i dodala:

Foto: Andrej Nihil

Jednom sam ga pitala zašto stalno prozivaš ovoga, a on kaže: Pa loži se! (smeh) Ni mene tata nije gnjavio, kao javna ličnost, da ne smem da pravim šale na račun njegovih prijatelja kada sam ja vodila emisije. Ljudi koji nemaju humor u sebi, treba da se leče. Ja sam uvek dobro podnosila šale na svoj račun - govori Bjelica za Pink.rs

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Isidora ističe i da je njen sin veoma posvećen emisiji "Kontravizija" koja se premijerno emituje nedeljom od 19 sati i 15 minuta  na programu Televizije Pink, nakon Nacionalnog dnevnika.

Vredan je! Ima mnogo bolji rejting od starijeg kolege, Lav kontroliše i kako će sve to da izgleda iza kamere, kontroliše montažu i ima odlične uslove na Pinku. To se vidi i po produkciji, produkcija je stvarno jako dobra, svetska! - izjavila je Isidora.

Foto: RTV Pink

Spisateljica nam je rekla i da nije očekivala da će ikada videti svoga naslednika Lava Pajkića u svetu politike, ali da je to nešto što njega najviše zanima.

Ja mislim da je to neki mladalački bunt! Mi smo uvek bili nastrojeni umetnosti u porodici, nikada politika. On je meni rekao: Mama, to je moje opredeljenje, mene to interesuje! Čovek treba da se uči na tome da njegova deca ne mogu da imaju iste stavove kao roditelji. Meni je to zaista zanimljivo što njega zanima politika - rekla je Bjelica.

Foto: MN press/Hello

U nastavku razgovora Isidora nam je otkrila da svoga sina ne savetuje nikada kada je u pitanju njegov poslovni život, ali da u ljubavni voli da se umeša i da sinu često podeli svoje ljubavne savete i stavove.

Nekada dobije kritike, ali samo na tom ljubavnom polju. Pa mi onda nakon toga kaže: Mama, šta si ti sve radila sa 22 godine! - sa osmehom na lici priča Isidora.

Novo izdanje emisije "Kontravizija" biće emitovana već večeras na najgledanijoj  televiziji u ovom delu Evrope - Televiziji Pink.

Autor: S. Kuvekalović

#Isidora Bjelica

#Kontravizija

#Lav Pajkić

'