AKTUELNO

Osmislila je sve.

Treća po redu "Zadrugovizija" održaće se u ponedeljak 7. maja, a ovoga puta učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima izvodiće duetske numere i to u parovima koje su sami odabrali.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodne noći, Veliki šef je poslao pismo zadrugarima koje se tiče upravo ovog velikog spektakla koji ih očekuje.

Dragi zadrugari, s obzirom na to da do Zadrugovizije nema još mnogo vremena, šaljemo vam matrice za vaše pesme. Potrudite se da vaši nastupi u ponedeljak budu što bolji - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitala Tanja Jovićević, kao ovonedeljni vođa.

Zadrugari su odmah prionuli na zadatak a Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić među prvima su počeli da uvežbavaju svoju pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje će izvoditi numeru "Jabuke i vinu" koju potpisuju Zana i Željko Bebek. Dok su ovi golupčići vežbali svoj nastup, ostali zadrugari su im pružali podršku i ukazivali na greške.

Na drugoj strani luksuznog imanja, pesmu "Daleko si" Ace Lukasa i Ivane Selakov, uvežbavali su Luna Đogani i Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI JAVIO NAJMILIJIMA RADOSNE VESTI: Dovedi snajku odmah ovamo da se VESELIMO! (VIDEO)

Blogerka je do detalja isplanirala ovaj nastup, pa je Banetu objašnjavala šta će raditi, kako će igrati i kako se ponašati na sceni.

Kada bude onaj tiši deo, možemo da se približimo jedno uz drugo. Onako malo, zaljubi se u mene - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ok, dogovoreno sve. Provežbaćemo sutra još - složio se Čolak.

Podsetimo, juče je nastala ogromna svađa izmešu Lune i njenog dečka Slobodana Radanovića jer je on za para na Zadrugoviziji izabrao svoju suprugu, Kristinu Kiju Kockar. Izgleda da Đoganijeva više nije ljuta i da je odlučila da da sve od sebe kako bi njen nastup sa Banetom izgledao što bolje.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

R. L.

#Bane Čolak

#Filip Đukić

#Luna Đogani

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'