AKTUELNO

Posle dugo vremena porazgovarali bez tenzije.

Prethodne noći, Luna Đogani i Sloba Radanović su prvi put porazgovarali bez buke i suza, posle veoma burnog perioda koji su prošli. Pevača je interesovalo kako se njegova, sada već bivša, devojka oseća nakon što su zvanično prekinuli.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Dobro, tebi, da li ti prija - rekla je Luna.

Radanović je odgovorio da mu ne prija ovakva situacija između njih dvoje ali ga je blogerka ubeđivala da je tako najbolje za sve.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE OSTVARITI PLANOVE? Kija otkrila kako bi se zvala njena i Slobina deca! (VIDEO)

Bolje je ovako, zbog tebe. Da razmisliš, da razbistriš misli. Hvala Bogu pa je još malo kraj, inače, ćao, doviđenje, ne bi me zaustavio ni Bog. Nikad se u životu nisam osećala usamljenije, kao da sam sama na celom svetu, da nemam nikog - požalila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam želeo da se osećaš tako. Meni možeš da se obratiš kad god želiš - rekao je Sloba.

Njih dvoje su neko vreme ćutali i samo se gledali, a onda je Đoganijeva počela da se priseća početka njihove veze.

Znaš li zbog čega mi je najviše žao? Zato što sam tako dugo zamišljala takvog muškarca pored sebe, baš takvog kao što si ti. Crtala sam te u svojoj glavi. Ono što smo ti i ja imali je za mene bilo nerealno. Ja tebe volim isto kao onog dana - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Što misliš da je to nestalo? Možda se samo sakrilo. Kad pogledaš u moje oči, šta vidiš, kako ja tebe gledam - pitao je pevač.

Konkretan odgovor, Radanović nije dobio ali je očigledno posle ovog razgovora donekle smirio savest, te je bio vidno raspoloženiji.

Kompleten razgovor ovog bivšeg para pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'