AKTUELNO

Pevačica nije štedela Luninu mamu.

Danas popodne su Gordana Džehverović i Zorica Marković komentarisale su Kristinu Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani, ali i njihove roditelje, odnosno Anabelu Atijas, Gagija Đoganija i Draginju Radanović.

Foto: RTV Pink

Pre samo nekoliko dana u video-pozivu Anabela Atijas rekla je Luni Đogani da su joj najveći neprijatelji upravo Zorica Marković i Milan Milošević, nakon čega su odnosi između ovih zadrugara zahladneli.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njoj smrtni neprijatelj? Znaš šta to znači? A oboje su (Anabela i Gagi) bili u rijalitiju i sve im je jasno. Anabela je imala taj stav, ali kako je njoj mi ne znamo to, ali, šta će, mora da podržava svoje dete. Vrlo teška priča. Mnogo teška. Što bih ja bila nekome neprijatelj? Pogotovu njenom detetu. Ti si to isto onda radila, pa je tvoja ćerka videla to od tebe! - govorila je Zorica.

Foto: RTV Pink

Najviše sam popi*dela, ova (Luna) se spetljala sa ovim (Slobom), ova (Teodora) sa spanđala sa ovim (Anđelom). Boli ih k*rac! - pričala je Goca koliko joj nije bilo drago što su se u početku družile njena ćerka i Luna.

Zorica Marković je zatim izjavila da je sa Anabelom u dobrim odnosima uvek bila, da ceni njenu karijeru, da je lepa žena i da poštuje njenu decu, ali je Markovićeva istakla i da smatra da Anabela od nje ne može da očekuje da se slaže sa njim principima.

Foto: RTV Pink

Sloba se pokazao da ima domaćinsko u sebi, kada je odmah ustao i rekao da moli da ide na sahranu. Pa onda kada je ustao i rekao da obaveštava svoje prijatelje i porodicu. To je dete iz domaćinske kuće. Zna za red! Ja sam njemu sve oprostila. Ali predati se, pre nego što je ona (Kija) ušla, nekom javno i imati s*ks, biti u krevetu, a znaš da si ostavio ženu kod kuće i da si joj rekao da je najviše voliš. To je takav nož u leđa - nastavila je Zorica.

Gordana Džehverović je na ovaj komentar Zorice Marković rekla da je primetila da je Sloba uvek za stolim bio dobar prema svojoj supruzi i da je nikada nije krivio. Takođe, Gordana je istakla i da je svako dete reprodukcija svojih roditelja, misleći na Lunu Đogani.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Zorica Marković

'