AKTUELNO

Sebe krivi!

Luna Đogani noćas je plakala u sobi za izolaciju, a to nije želela da vide drugi zadrugari, kao i Slobodan Radanović. Rame za plakanje bila joj je Mina Vrbaški, kojoj je govorila da joj je teško palo što je raskinula sa pevačem.

Foto: RTV Pink

Lakše bi mi bilo da znam da je sve bilo fejk! On mene više ne voli! Ja to vidim! Ne voli me! Kako da me voli? Ne voli me! Možda me i nije voleo nikada. Možda sam istripovala. Samo na svoju porodicu mislim. Želim da budem jaka, ali kako? Neka me neko nauči! Posle osam meseci izgubiš j*beno sve! Osam meseci! Moja najveća greška je što sam njega tako gledala, što sam napadala njega. Poludela sam. Sve na njega, samo na njega. On je bio tu uvek za mene. Ja sam kriva za sve. Ja sa kriva - govorila je Luna kroz suze.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Mina Vrbaški savetovala je svoju cimerku rečima kako će ona ponovo biti u romansi sa oženjenim pevačem i da je došlo do prezasićenja, jer su provodili non-stop zajedno vreme. Luna je od Mine mogla da čuje i kako ona smatra da je Sloba i dalje voli i da će opet sve raditi zajedno.

Foto: RTV Pink

Nema više zajedno! Nemoj slučajno da si mu rekla da sam plakala! Ništa, ništa... Nisi pričala sa mnom. Ne želim da pričam sa ljudima, da ne bi njemu pričali gluposti. Ma šta ću ja da vidim kada izađem, neće ništa biti! On je meni sve ovde i bio mi je sve. Sve mi je bio! I tata, i mama, i dečko i prijatelj! On je najbolja osoba koju sam u životu upoznala. I ja da izgubim tavku osobu zbog gluposti - izjavila je blogerka.

Foto: RTV Pink

Nakon što se isplakala, Đoganijeva je iz sobe za izolaciju otišla u svoj krevet, gde je legla pored Slobodana koji nije davao preveliki značaj njenom dolasku. Ranije sinoć, Luna je Slobi napisala i ljubavno pismo, a kako je izgledala ova situacija pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'