AKTUELNO

Pevačica je u video-pozivu Luni rekla kako joj Milan nije prijatelj.

U toku Igre istine, koja je bila protekle noći pod krovom najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" Lepi Mića želeo da je čuje od Milana Miloševića šta misli o Lunu Đogani, kao i da li je postojalo prijateljstvo ikada između njih.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pa razmišljao sam o tome. Mislim da se naš odnos promenio od onog momenta kada sam ja postao dobar i sa Kijom. Od momenta kada je Kija ustala i rekla da voli Slobu. Siguran sam da je Luna očekivala da ja kažem da Kija laže, jer smo bili bliski. Nije naišla na moju podršku i od tog momenta se sve preokrenulo - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Milošević je i u nastavku rekao kako je još više promenio mišljenje, nakon Slobinog odgovora na njegovo prvo pitanje u toku Igre istine, jer je došao do saznanja da je kako je Milan rekao, duplo napadnut, od strane Slobe i Lune.

Foto: RTV Pink

Njeno mišljenje o meni, sinoć je rekla, da sam loš čovek i meni je jako drago ako ona tako misli. Rekla je i da sam loša duša, jer sam rekao da je ona isfolirala da je pala u nesvest. Ja se na njenu majku ne ljutim, ali kada se ona već sada upetljala, njoj (Luni) je napravila problem. Mi znamo kakvo mišljenje ima o nama i što bi davali na značaju njenoj ćerci - pričao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: RTV Pink

U toku Milanovog izlaganja, Luna nije puno govorila, kao i Sloba koji je ruke držao na stolu pored natpisa "S&L". Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Milan Milošević

'