AKTUELNO

Ostavlja bez daha kad zapeva!

Pesmom "Everything I do" Brajana Adamsa u večerašnjoj epizodi Pinkovih zvezdica večeras se predstavila Ivana Dimkovski. Ona je bila deseta takmičarka po redu, a kako je zapevala žiri je počeo da podiže svoje stolice.

Foto: TvPink Printscreen

Svojim raskošnim glasom uspela je da dobije svih pet glasova žirija i gledaćemo je u specijalnoj emisiji za dve nedelje.

Ovo je bila vredna petica. Vredna komentara i pomena. Ti si generalno jedna devojka koja postavlja visoke standarde u ovoj sezoni takmičenja i samim svojim glasom i tehnikom pokazuješ i koliko je rad važan, ne samo talenat. Kod tebe nema promašaja, ništa ti tu nisi prepustila slučaju - rekla je Leontina.

Foto: Pink Media Group

Kod tebe je takođe, pored svega što je Leontina rekla, ti si isproducirana već. Mnogo mudro biraš pesme, ovakve pesme se više ne prave. Ovo je mnogo lepa muzika, za moj ukus. Toliko važno u svojoj poruci. Neverovatno si napredovala i izrasla u famoznu pevačicu - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

I sve si lepša i lepša. I svašta smo čuli od tebe, sve podjednako dobro pevaš, ovo je neverovatan talenat koji imaš - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ima toliko talenta da može da bude bahata. Zaslužuje superfinale - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ivanin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'