AKTUELNO

Želi da učini to!

Luka Škibola peti je takmičar večeras, a za ovaj nastup u Pinkovim zvezdicama odlučio je da otpeva numeru Tropico benda - "Haluciniram". Ipak, njegov nastup večeras nije ubedio članove žirija, pa je Jelena odlučila da ne da svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

I prošli put sam jednom ostala i to baš tebi, izvini. Njemu svaki put. Ja mislim da je bilo i prošli put, izabrao si dinamičnu pesmu koja je za provod, ali nije za takmičenje. A nisi ni potpuno ušao u pesmu jer tekst nije odgovarajući za tebe. Ja ću ti pomoći da izabereš pesmu - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ustala zato što si ti meni beskrajno slatko dete i želim da te podržim jer ima nešto što se meni kod tebe dopada. Činjenica je da si popustio, bio si bolji na početku, samo moraš da pronađeš svoj pravac koji ti odgovara da pevaš, što je normalno za tvoje godine, ali ne valja što se tražiš u takmičenju - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Meni nije bilo toliko loše, ali i dalje ne vidim neki tvoj angžaman, sve se oko tebe lomi, a ti si i dalje stegnut. Očekujem da se i kod tebe nešto desi, da upravljaš situacijom - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Lukin nastup pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'