AKTUELNO

Morali su da pokažu šta umeju!

Nakon Fani Trančeve, na sceni Pinkovih zvezdica pojavila se Sara Simić, devetogodišnjakinja iz Kraljeva, koja je večeras rešila da se predstavi pesmom "Oko moje sanjivo", grupe Magazin. Kao što ste navikli, sa njom na sceni bili su i plesači, koji su učinili njen nastup još boljim.

Foto: TvPink Printscreen

I žiri je bio veseo tokom Sarinog nastupa, pa nisu mogli da izdrže da ne zaigraju. Na kraju je ona dobila četiri glasa žirija, a jedini koji nije podigao svoju stolicu bio je Milan Stanković.

Često se ovo čuje na karaokama i deca u vrtiću kad se takmiče pevaju ovakve pesme. Nekako mi je bilo neubedljivo i bilo je više za prvi krug. Bilo je i intonativnih grešaka. Možda je i pesma tako mlaka, ali nije mi se svidelo - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Sličan utisak imam, bilo mi je ravno i falilo mi je energije, a ti si mi bila preozbiljna. Ali nije bilo toliko loše za slušanje - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam je gledala, ona je igrala, nije gledala da li će se Milan podići, obično deca njenog uzrasta to rade i to je za svaku pohvalu. Ovo deluje da je mnogo lako, ali treba imati dobru artikulaciju. Sve u svemu, simpatično je bilo - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Sarin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'