AKTUELNO

Povredilo ga je ponašanje rijaliti para.

Novinar Milan Milošević je tokom prethodne večeri po prvi pustio da ga emocije savladaju i da se isplače. Tako je olakšao sebi i sa Kristinom Kockar podelio sve ono što ga tišti tokom boravka u Beloj kući.

Pun mi je ku*ac svega. Da mi je da se katapultiram odavde. Stiglo me sve. Ja pričam pogrešnoj osobi. Ne može tvoje i moje da se meri. Šta sam ja sve ostavio i došao ovde. Šta ja sebi dozvoljavam, ja nisam ova osoba. Ispuni očekivanja ovog, onog. Jako mi je teško baš - pričao je plačljivim glasom Milan.
Znam, ali ljudi gledaju to krzo to što ti radiš, jer to ljudima donosi loše, ali oni moraju da znaju da je to tvoj posao - hrabrila ga je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga, Milan se osvrnuo i na ponašanje Lune Đogani i Slobe Radanovića prema njemu. On je priznao da mu nije svejedno što su sada u zategnutim odnosima samo zbog toga što je on izneo svoje mišljenje.

Je*ote ne znam šta sve tebi nisam rekao, nikad me nisi vređala. Povredilo me ponašanje njih dvoje. Ja ne pojedem jednu jabuku da ne podelim sa njima - rekao je Milan.
Što se tiče Slobodana, ja njega znam, što se tiče nje, ti si uvek sa njom, pa preko nje si sa njim, je l' tako? - Upitala ga je Kija.
On je govorio da me najviše voli, odjednom ta mržnja - odgovorio je Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

On je prs'o zbog svih stvari. On to ne shvata. Podložan je pritisku, manipulacijama. On ne konta neke stvari, a što se tiče nje, u to ne zalazim. To... Ličiš na moga oca, to je neprimereno čak i da nije mislila. Mene nervira što sam ja prikazana kao veštica, a ona kao... - pričala je Kristina.

Kako je Kija u poverenju pričala Milanu šta misli o devojci svog još uvek zakonitog muža, ona je šaputala, pa se nisu mogli čuti svi detalji razgovora. Ono o čemu je bilo reči jeste da je Kockarevoj zasmetalo Lunino ponašanje kada je pevala pesmu njene majke Anabele Atijas "Zabranjeno", za šta misli da radila iz inata.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MINA UVERENA U SVOJE SPOSOBNOSTI: Ja ću da NAPADNEM ĐEKSONA! Sigurno ću ga povratiti! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'