AKTUELNO

Blogerka nije dozvoljavala da pevačica blati ime njene majke.

Tokom jučerašnjeg dana Luna Đogani je dobila privatan poziv sa svojom majkom Anabelom Atijas. Ona joj je tom prilikom pružila reči utehe, ogromnu podršku, ali i skrenula joj pažnju koje ljude ne treba da smatra prijateljima.

Budući da se Zorica Marković našla na tom spisku, njoj, kao ni Miljani Kulić i Milanu Miloševiću nije bilo pravo što su ovo čuli. Tokom prethodne noći pevačica je odgovorila na ovu Anabelinu prozivku.

Foto: Printscreen Youtube

Gospođo Razija, ili Anabela kako god da se zove. Da li sam ikad rekla nešto protiv Slobodana? Novine su pisale, gospođo Anabela, ti si razvela čoveka, a stomak je bio do devetog meseca. Podržavaš isto tako ćerku. Nemamo mi ništa ovde sa tim. Nije se ovde niko kre*ao nego ova devojka - Vikala je Zorica.
Mene pljuj, majku mi ne pljuj. Neću ti dozvoliti da pričaš o mojoj mami - ponavljala je neprestano blogerka.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Luna i Zorica nisu u najboljim odnosima u rijalitiju "Zadruga", upravo zbog toga što je pevačica bez dlake na jeziku komentarisala da ne podržava prevaru koju je Sloba Radanović priredio Kristini Kockar. No, bez obzira na to, kada je blogerki bilo loše, Markovićeva je bila prva koja joj je pritekla u pomoć.

Pročitajte još: DOVELA GA DO LUDILA! Duško nazvao svoju ćerku OPAJDAROM, pa joj očitao lekciju! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'