AKTUELNO

Miljana ovo do sada nikome nije rekla.

Luna Đogani i Sloba Radanović su nakon osmomesečne veze koju su započeli u Zadruzi odlučili da svoje emocije ostave po strani zbog celokupne situacije koja se njegovoj, još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar dogodila. Nakon što mu je priznala da ga voli, ona je doživela smrtni slučaj u porodici.

Iako i dalje veruje u ljubav između njih i da će oni opstati i posle rijalitija, Miljana Kulić odlučila je da je razuveri u to, a informacija koju je dobila Luni nimalo nije prijala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ti se u majku kunem da mi je to rečeno, Sloba je jednoj osobi rekao da voli Kiju, ali da ne zna kako da se izvuče iz cele situacije. Šta ti osećaš?

Luna je ostala zamišljena posle ovih reči, ali je ipak ostala pri svom mišljenju da među njima i dalje postoji ista strast.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osećam samo grižu savesti, dogovorili smo se da smanjimo ljubljenje i grljenje, eto samo to ...vreme će pokazati. Ja znam da on mene voli. Osam meseci ne može niko da glumi, ni se*s, ni poljupce, ni strasti, ni pisma, sve što smo ovde proživeli - rekla je Luna.

Šta joj je Miljana još reka i kako se ovaj razgovor završio pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'