AKTUELNO

Vodiće se parolom "Život ide dalje".

Pre nekoliko dana, preminuo je otac aktuelne zadrugarke Kristine Kije Kockar. Od tada počinje još jedna njena životna drama. Nakon što joj je tužnu vest saopštila majka Nadica, Kija je bila na korak od pomirenje sa svojim zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ipak, stvari nisu išle glatko, pa je Radanović na kraju ipak odlučio da ostane sa svojom devojkom sa kojom je prevario Kiju, Lunom Đogani.

Ona se danas vratila u Zadrugu, nakon što joj je pozlilo, pa je sa svojim cimerkama razmenjivala mišljenje o tome kako će proći sahrana njenog oca koja je zakazana za četvrtak.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Doći će ljudi koji nikad ne bi došli, znam to. Mama mi je rekla da obavezno slavim rođendan, tata bi to hteo. Život ide dalje, moji su svi takvi. On da dođe na svoju sahranu, sprdao bi se, zasmejavao bi ljude, takav je, uvek ima neprimerene šale. Da sad nije on, nego neko drugi, on bi rekao "Ma, ko ga je*e, ubilo ga ovo i ono", neprimereno potpuno, ali smešno - rekla je Kija.

Teodora Džehverović i Sara Reljić pomno su slušale svoju cimerku a onda su pokušale da joj skrenu misli na neku vedriju temu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA POGLEDALA U NEBO, PA ZAVAPILA: Ne mogu mi pomoći ni pilule ni injekcije! MOŽDA MI TATA POMOGNE! (VIDEO)

Kompletan razgovor ove tri zadrugarke pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

'