AKTUELNO

Milan i Sloba se posvađali, Zorica očitala lekciju Luni!

Tanja Jovićević večeras je birala svoje potrčke, a zatim je Lepi Mića tražio od Milana Miloševića da kaže sve što misli i zna o odnosu između Kristine Kockar, Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Ranije danas, Milan i Sloba su se žestoko posvađali oko pevačevih izjava, za koje je Radanović rekao da ih Milošević izvrnuo. U toku svađe Sloba je rekao Milanu da mu se više ne obraća, a Kija je završila u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu ukratko da kažem šta se desilo i mnogo sam razočaran zato što sam bio neko, iako to njima tako ne deluje, ko je prihvatio njihovu ljubav i vezu. Desilo se to što se desilo Kristini, onda se desilo da je on posvetio vreme Kristini. To je sasvim normalno u ovoj situaciji. Nakon toga ne znam kako se desilo da Sloba i Luna krenu sa razgovorom i da on kaže da mu treba par dana da razmisli. Ispalo je da smo svi mi njoj (Luni) punili glavu - rekao je Milan i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Pričao sam sa njim i svako je mogao da shvati da je u tom momentu bio na raskršću. Tu je napomenuo zašto je njegova veza došla u problem. Ne znam da li je doneo neku odluku, da li sam ili uz pomoć nekoga, ali desilo se nešto što je njega promenilo. Siguran sam da je u ovom trenutku nakon svega Sloba shvatio da ne voli Lunu, onoliko koliko ona njega voli i da nije spreman - pričao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Miloševića je prekinuo Slobodan Radanović koji je novinara podsetio na njihov današnji razgovor. Milan je istakao da neko umesto Slobe donosi odluke, kada su njegove izabranice u pitanju, misleći da njegovu majku Draginju. Podsetimo, nakon ulaska Slobine majke, Radanović je priznao svima da je u vezi sa Lunom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ti znaš ko je doneo tvoju prethodnu odluku. Tvoju odluku da ozvaničiš vezu sa Lunom! Ti manipulišeš sa dve žene. Pogubio si se. Ovo što govorim, znam šta govorim - izjavio je Milošević.
Misliš na moju majku? Mogu da kažem da si ti jedan debil, klasičan! Hoću da te vređam. Mani me tih fora. Ja manipulišem? Neću ja nikome ovde da se pravdam, može da se ljuti i ona i moja keva, ko god, ali ja neću nikome da se pravdam - govorio je Radanović.

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović je zatim napustio sastanak i izleteo u dvorište. U nastavku rasprave, Luna Đogani iznela je i svoju stranu priče, a zatim je Zorica Marković otičala lekciju blogerki.

Foto: TvPink Printscreen

Rečenicu punio glavu, ja to nisam rekla. Meni su ljudi dolazili u izolaciju i govorili stvari za koje mislim da nisu istinite. To ne samo danas, već danima pre nego što se ovo desilo. To su Milan, Miki... - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ženo nemoj da se sramotiš i histerišeš tamo po farmi. Ovoj ženi je umro otac, ostala je bez muža. Ako ga voliš, strpi se! Dozovi se pameti. Devojci se strašne stvari dešavaju. To shvati! Smrt njenog oca je povezala njih dvoje! - govorila je Zorica Luni.

Foto: RTV Pink

Teodora Džehverović je zatim pričala o druženju sa Lunom. Pevačica je rekla kako je bila iskrena prema Đoganijevoj, da joj je oprostila sve, ali i da ne može da veruje da je sebi napravila istu grešku u druženju sa Lunom. Svoje izlaganje imali su i Miljana Kulić i Lepi Mića, kao i ostali zadrugari, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'