AKTUELNO

U najtežem trenutku joj bio najveća podrška.

Nakon što je Kristina Kockar saznala od svoje majke Nadice Zeljković da je preminuo njen otac koga nije videla više od 6 meseci, ona se zajedno sa svojim još zakonitim suprugom Slobom Radnovićem vratila u Belu kuću jer je on izašao odmah za njom kada je saznao za ovo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su zadrugari izjavljivali saučešće Kiji, Sloba je sedeo pored nje i grcao u suzama zbog svih reči koje je ona izgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njegova jednica, moram da napišem govor - rekla je plačljivim glasom Kija.
Ja ću ti pomoći - dodao je Sloba.
Pitala sam je da li su svi živi i zdravi i onda je pričala i tati i rekla mi da nije izdržao. Sutra mu je rođendan. Mama je rekla da me je pozdravljao i da je dao intervju i da je stao na moju stranu. Moja mama je jedan car. Da nisam pričala sa njim, sad ne bih preživela. Ceo život bih sebe krivila za neke stvari, drago mi je što sam pričala - pričala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Radanović je bio najveća podrška Krisitni u ovom trenutku. Na nekoliko momenata kada je video da teku suze niz Kijino lice, on ju je pomazio po glavi i govorio joj ohrabrujuće reči kako bi se ona osećala bolje.

Foto: Printscreen Youtube

Sve ovo vreme Slobina devojka Luna Đogani je bila u spavaćoj sobi i spavala.

Pročitajte još: PREDOSEĆA TRAGEDIJU? Kija se ponovo setila oca i njegovog važnog datuma, a danas će saznati da je on PREMINUO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'