AKTUELNO

Nikada ga ranije nije spominjala u tolikoj meri, kao poslednja 24 sata!

Otac Kristine Kockar, Miloš, preminuo je juče u Zrenjaninu rodnom gradu ove zadrugarke, nakon duge i teške bolesti. Kijin otac godinama je imao srčane probleme, a osim toga bolovao je i od karcinoma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija još uvek ne zna za tatinu smrti, jer je njena majka Nadica Zeljković zamolila produkciju Televizije Pink, da Kristina to sazna od nje. S obzirom na to da je Nadica juče bila van zemlje, ona će ovu tužnu informaciju svojoj naslednici saopštiti danas.

Foto: RTV Pink

Kristina poslednjih nedelja nije spominjala oca, sve do sinoć, kada ga je uporedila sa glumcem iz filma koji su ukućani gledali. Međutim, intuicija ove ukućanke je veoma jaka, pa je ona i jutros spomenula svog tatu. U toku razgovora sa Miljanim Kulić kada su pričale o trudnoći i godinama, Kija je izgovorila reči, koje su rastužile mnoge gledaoce.

Danas 29-i? Sutra je mom tati rođendan - rekla je Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Miloš Kockar sutra bi napunio 70 godina, a portal Pink.rs prvi je saznao za ovaj tužni događaj u porodici Kristine Kockar. Kija je oca poslednji put videla pred svoj ulazak u "Zadrugu", a kako je jednom prilikom izjavila, tada je uspela da izgladi probleme koje je imala sa njim.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'